ADVENTSKA PRIČA

Čarobni vijenci Mayolis Home Decor: Drvo, zelenilo, pamuk, svijeće i natpis po želji

@MayolisHomeDecor  

 Mayolis Home Decor
Hrvatski kreativci pokazali su nam kakve su ukrase osmislili uoči Božića 2021. Danas vam predstavljamo adventske vijence Nordic

Iza imena Mayolis Home Decor skriva se obitelj Sirovec, koja izrađuje natpise na drvenim podlogama za dječje sobe, interijere, eksterijere, vjenčanja, poslovne prostore, fotoscene... Dekoracije, zapravo, izrađuje mama Maja, a u svemu pomaže tata Marko, koji je velika podrška kada se neki stroj pokvari. Njihove tri kćeri velik su im poticaj u tome što rade. U ovo blagdansko doba, baš kao i prošle godine, pripremili su i divnu kolekciju adventskih vijenaca Nordic.

image
Berislava Picek/Cropix
image
Berislava Picek/Cropix

- Adventski vijenci Nordic #1 i #2 ručno su rađeni i u potpunosti moj dizajn, 'iz glave'. Nordic #1 sastoji se od okruglog drvenog postolja, drvenih planina, prigodnog zelenila i nezaobilaznog pamuka, svijeća, lampica te natpisa po želji. Nordic #2 je sličan, ali ima metalno postolje i visoke svijeće. Ti su vijenci rađeni u boho i skandinavskom stilu, toplih su tonova i boja te pristaju uz gotovo sve moderne interijere - priča Maja Sirovec, koja priznaje da je jako ponosna što je adventska ponuda njezina brenda Mayolis Home Decor postala prepoznatljiva među širom publikom.

image
Mayolis Home Decor
image
Mayolis Home Decor
image
Mayolis Home Decor

- Najbitniji dijelovi i detalji adventa izrađuju se ručno. Pritom mislim na drvo i tekst, koje sami dizajniramo, režemo, oblikujemo i bojimo, ne kupujemo gotovi ili polugotovi proizvod - ističe i dodaje da je cijena adventskog vijenca Nordic od 390 do 400 kn.

Više informacija potražite na web stranici www.mayolis.com.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. travanj 2024 12:42