MUSTAFA YALCIN Anadolu Agency Via Afp
KRAJ VELIKE KARIJERE

Ministrica sporta Nikolina Brnjac uputila pismo Blanki: ‘Veliko hvala! Vaša je karijera na ponos...‘

‘U ime Ministarstva zahvaljujemo Vam na svemu što ste učinili za hrvatski, ali i svjetski sport‘
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 19. veljača 2021. 12:40

Ponajbolja skakačica u vis svih vremena i jedna od najboljih hrvatskih sportašica Blanka Vlašić objavila je u petak završetak natjecateljske karijere nakon dugotrajne borbe s ozljedama, a zahvalu je, među ostalima, proslavljenoj sportskoj heorini uputila i ministrica turizma i sporta Nikolina Brnjac.

Priopćenje prenosimo u cijelosti.

"Draga Blanka, u trenutku kada ste odlučili reći zbogom svojoj profesionalnoj karijeri, jedino što Vam možemo reći je veliko hvala.

image
Ministrica turizma i sporta Nikolina Brnjac
DARKO TOMAS/CROPIX Cropix

Od 2000. godine i Vašeg prvog olimpijskog nastupa u Sydneyu te juniorskog svjetskog zlata te iste godine, preko četiri naslova svjetske prvakinje i nezaboravne 2009. godine s magičnih 208 centimetara na Hanžeku, do olimpijske bronce na Igrama u Riju, Vaša je karijera bila na ponos svim zaljubljenicima u atletiku.

U ime Ministarstva turizma i sporta zahvaljujemo Vam na svemu što ste učinili za hrvatski, ali i svjetski sport te što ste nas toliko puta učinili ponosnima svojim medaljama, preskočenim visinama i svim postignućima kojima ste promicali ime Hrvatske diljem svijeta.

Želim Vam puno uspjeha u svim daljnjim životnim izazovima i sigurna sam da ćete biti uspješni kao i na svom dosadašnjem sportskom putu", stoji u priopćenju.

Linker
19. travanj 2024 05:50