Lolo Jones

 Screenshot
IZAŠLA U JAVNOST

FOTO: Svjetska prvakinja otkrila kakvo maltretiranje prolazi zato što je jedna od najljepših na svijetu

Jones je progovorila o svojim bolnim iskušenjem kako bi pomogla drugim ljudima da ostanu sigurni i zaštićeni
Piše: Robert ŠolaObjavljeno: 18. siječanj 2023. 16:18

Svjetska prvakinja na 100 metara s preponama iz 2008. Lolo Jones otkrila je detalje teškog iskustva koje proživljava. Naime, američku atletičarku (40) nedavno su maltretirala trojica nepoznatih muškaraca, od kojih je jedan provalio u trening centar, drugi je došao u njenu kuću, a treći maltretirao njezine prijatelje.

Jones je izašla u javnost sa svojim bolnim iskušenjem kako bi pomogla drugim ljudima da ostanu sigurni i zaštićeni.

"Do sada su tri puta ti tipovi prešli granicu, ugrozili su moju sigurnost i sigurnost mojih prijatelja te promijenili moj život. Jedan tip je provalio u olimpijski trening centar i ostao prespavati u nadi da će me pronaći. Još jedan tip nastavio je maltretirati moje prijatelje pokušavajući doći do mene. I na kraju, tip je uhodio moju kuću i rekao policiji da me poznaje s Instagrama te da sam ga pozvala da dođe živjeti sa mnom. Gotova sam. Ako je ovdje bilo ikakve zabune, ja sam bila vrlo jasna: Nisam zainteresirana. Ovo nije pravi put", napisala je na svom Instagram profilu.

Jones je pobožna kršćanka, koja je i javno govorila o svom djevičanstvu, te je dobila puno podrške u komentarima objave na društvenim mrežama. Muškarci koji je maltretiraju očito žele vezu s njom...

Linker
19. travanj 2024 07:33