REUTERS/Alessandro Bianchi
PIŠE THE MIRROR

EVO ZAŠTO JE ZDRAVSTVENO STANJE LEGENDARNOG SCHUMACHERA VEĆ PET GODINA STROGA TAJNA 'Mislim da je to bio njegov tajni san...'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 28. studeni 2018. 18:18

Sabine Kehm otkrila je razloge zašto obitelj drži pod velom tajne zdravstveno stanje Michaela Schumachera, sedmerostrukog svjetskog prvaka u Formuli 1.

Kehm je inače menadžerica slavnog Nijemca o čijem se zdravstvenom stanju zna jako malo još od skijašne nesreće u francuskim Alpama u prosincu 2013. godine.

"Općenito gledano mediji nikad nisu izvještavali o privatnom životu Michaela i Corinne. Dok je, primjerice, bio u Švicarskoj, bilo je jasno da je on samo još jedna osoba. Jednom mi je u privatnom razgovoru Michael rekao: 'Od sljedeće godine me više ne moraš zvati, nestajem iz javnog života'. Mislim da je to bio njegov tajni san, da to može napraviti jednoga dana. Zato sada želim zaštititi njegove želje i ne dopustiti da išta procuri prema van", rekla je Kehm, čije riječi prenosi The Mirror.

OSCHERSLEBEN, GERMANY - APRIL 16:  Sabine Kehm, managerin of Mick Schumacher, looks on during the second day of the ADAC Formula Four championship at Motorsport Arena Oschersleben on April 16, 2016 in Oschersleben, Germany. (Photo by Matthias Kern/Bongarts/Getty Images)
Matthias Kern/Bongarts/Getty Images) / Bongarts/Getty Images

Engleski dnevnik tvrdi da je ovu izjavu Kehm dala na sastanku s predstavnicima različitih medija još u ožujku 2016. godine, ali da je tek sada dospjela u javnost.

Schumacher trenutno živi u švicarskom gradiću Gland, a razni mediji nagađaju da botelj na njegove troškove liječenja tjedno potroši oko 150.000 eura.

Linker
17. travanj 2024 12:51