CLIVE MASON/Getty Images
Otkrili Španjolci

Nakon šest godina Michael Schumacher napustio Švicarsku, a ugledni kirurg izrekao lošu prognozu

‘Mislim da se Michael nalazi u vegetativnom stanju, što znači da je budan, ali ne reagira...‘
Piše: SNObjavljeno: 29. rujan 2020. 22:12

Michael Schumacher, sedmerostruki svjetski prvak u Formuli 1, navodno se više ne nalazi na oporavku u Švicarskoj, već je preseljen u luksuznu vilu na Mallorci.

Vijest je to koju su prenijeli i španjolski i talijanski mediji, navodeći kako 51-godišnji Nijemac sada boravi i oporavlja se u 'Villi Yasmin' koju je njegova supruga Corinna Schumacher kupila od predsjednika Real Madrida Florentina Pereza 2017. godine za 30 milijuna eura.

Tamošnji mediji u vijest o Schumacherovom preseljenju objavili su i izjavu bivše supruga Flavija Briatorea Elisabette Gregoraci koja je rekla: 'Michael ne govori, već komunicira samo očima. Samo ga tri osobe mogu posjetiti i ja znam tko su'.

image
FIA via Getty Images

Izjava je to koju je dala u talijanskoj verziji reality showa Big Brother.

Nakon skijaške nesreće koju je pretrpio u francuskim Alpama u prosincu 2013. godine malo se toga zna o zdravstvenom stanju slavnog njemačkog f1 vozača.

U rujnu 2014. godine po izlasku iz umjetno izazvane kome preseljen je u vilu na obalu Ženevskog jezera, a informacije otad cure na kapaljku.

U razgovoru za francusku TV postaju TMC ugledni neurokirurg Erich Riederer nedavno je izjavio.: 'Mislim da se Michael nalazi u vegetativnom stanju, što znači da je budan, ali ne reagira. To znači da diše, njegovo srce kuca, vjerojatno može sjesti i napraviti malene korake uz pomoć, ali vjerujem da je to njegov maksimum. Postoji li šansa da ga vidimo kakav je bio prije nesereće? Zaista mislim da ne", rekao je Riederer, koji, dakako, osobno nema uvid u Schumacherovo zdravstveno stanje.

Linker
14. listopad 2020 01:50