FIRO SPORTPHOTO/ Dpa Picture-alliance Via Afp
ZNAKOVIT ODGOVOR

Procurili detalji jedne od najstrože čuvanih tajni u svijetu sporta! Veliki šef posjetio Schumachera

Jean Todt progovorio nakon najnovijeg posjeta jednom od najvećih sportaša svih vremena
Piše: Vladimir Zrinjski/JLObjavljeno: 08. studeni 2021. 09:54

Michael se bori, stalno se bori, i možemo se samo nadati da će mu biti bolje - tim je riječima aktualni predsjednik FIA-e Jean Todt ažurirao informacije o zdravstvenom stanju Michaela Schumachera (52), proteklih godina jednu od najstrože čuvanih tajni u svijetu sporta.

Kao prvi čovjek Ferrarija iz najslavnijih dana "scuderije" i Michaelov veliki prijatelj, 75-godišnji je Todt jedan od rijetkih ljudi koji danas imaju pristup domu obitelji Schumacher na Ženevskom jezeru. Posljednji put je sedmerostrukog F1 prvaka, kojeg smatra drugim sinom, posjetio u ponedjeljak, 18. listopada. Kao i dosad, nakon susreta je ostao tajanstven, poštujući želju supruge Corinne i cijele obitelji.

image

Jean Todt

ERWIN SCHERIAU Apa-picturedesk Via Afp

- Jasno mi je zašto ga obitelj i prijatelji toliko štite, jer ga ne bismo trebali uznemiravati. U dokumentarcu ste mogli vidjeti da je Corinna predivna supruga. Način na koji govori o Michaelu i sve ono što čini za njega, to je čudesno - rekao je Todt za Daily Mail uoči Velike nagrade Mexico Cityja.

Na pitanje zadržava li se dugo kad je u posjetu kod Schumacherovih, odgovorio je:

image
FIRO SPORTPHOTO/ Dpa Picture-alliance Via Afp

- Prilično dugo. Ako je Corinna kod kuće, onda zajedno i večeramo. Ako nije, provodim vrijeme s Michaelom, iako…

Tu je Todt uzeo stanku, a novinar Jonathan McEvoy osjetio je trenutak da ga upita prepoznaje li slavni vozač svojeg bivšeg šefa.

Umjesto odgovora, Todt je samo slegnuo ramenima, nasmijao se i stisnuo mu ruku. "Dosegnuta je granica onoga što se smije otkriti", zaključio je novinar McEvoy.

Linker
18. travanj 2024 06:02