REUTERS
I VATRENI ŠALJU ČESTITKE

FOTO: NE MOŽE SLAVLJE HRVATSKE BEZ NAJPOZNATIJEG HRVATA U MÜNCHENU Pogledajte kako je oduševljeni Niko Kovač uletio među Červara i hrvatske rukometaše

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 11. siječanj 2019. 21:58

U prvoj utakmici Svjetskoga prvenstva u Njemačkoj Kauboji su pobijedili neugodne Islanđane rezultatom 31:27. Pobjeda je potvrđena tek u završnici utakmice, a tijekom susreta Hrvatska je nekoliko puta vodila i to vodstvo gubila dopuštajući Islanđanima da unesu nemir u redove naših rukometaša.

Fantastični Luka Stepančić zabio je osam pogodaka, a ključan je bio njegov osmi pogodak u 54. minuti kojim su Kauboji definitivno slomili neugodnu islandsku obranu i zatim priveli utakmicu kraju.

Stepančić je zaslužio titulu najboljeg igrača susreta, a nagradu mu je uručio bivši hrvatski nogometni izbornik Niko Kovač. Aktualni trener minhenskog Bayerna pratio je dvoboj kraj terena i njegov ulazak na parket oduševio je hrvatske navijače koji su ovacijama pozdravili proslavljenog hrvatskog nogometaša.

U dvorani Olympiahalle u Münchenu 13 000 gledatelja pratilo je susret Hrvatske i Islanda, a tijekom cijeloga dvoboja hrvatski su navijači bodrili naše igrače i uvjerljivo nadglasali islandsku publiku.

Važnu pobjedu našim su rukometašima čestitale i legende hrvatske nogometne reprezentacije Mario Mandžukić i Vedran Ćorluka.

Screenshot / Instagram

Screenshot / Instagram

Linker
20. travanj 2024 13:27