Tom Dubravec / CROPIX / CROPIX
ATMOSFERA U SPALADIUMU

FOTO: OVAKVU LUDNICU MOŽE PRIREDITI SAMO SPLIT! U GROTLU SPALADIUM ARENE RIJETKI BI SE SNAŠLI Pogledajte kakvu su paklenu atmosferu složili navijači

Piše: Davor BurazinObjavljeno: 12. siječanj 2018. 22:24

Spaladium Arena je bila puna pola sata prije početka dugo očekivane utakmice Hrvatske i Srbije. Čim su reprezentativci Islanda i Švedske nestali u tunelu, nestrpljivi su navijači nahrupili u dvoranu.

Dočekao ih je show plesne skupine Escape i to im je puno bolje sjelo nego pozdravna poruka Tomislava Grahovca, predsjednika Hrvatskog rukometnog saveza. Iz nama nepoznatih razloga s tribina su se zaorili zvižduci, koji su postali nešto tiši kad se s istom porukom obratio Michael Wiederer, predsjednik Europske rukometne federacije. Ne znamo, možda su ljudi htjeli gledati djevojke iz Escapea.

Srećom, nije to dugo trajalo, pa je uslijedio nastavak zabave s Colonijom i himnom Europskog prvenstva Na krilima pobjede. Raspištoljio se Frano Ridjan s mikrofonom, povukao gledatelje za sobom i to je bilo dovoljno da dvorana eksplodira i prije izlaska na teren rukometaša. A njih se čekalo baš s nestrpljenjem.

Linker
17. travanj 2024 10:54