StoryEditor
Mike Tyson
 GETTY IMAGES
KAKVA PORUKA

Fotka iz starih dana: Tyson je s njom imao seks u WC-u, evo kako mu je sada ona čestitala rođendan

Slavni bivši boksač proslavio je 54. rođendan, a javila mu se i bivša "ljubav"
Autor: SNObjavljeno: 02. srpanj 2020. 11:31

Mike Tyson proslavio je u utorak 54. rođendan i slavni boksač primio je na stotine čestitki iz svih krajeva svijeta. Jedna je ipak "zagolicala" medije, a riječ je o njegovoj staroj "ljubav", slavnoj Naomi Campbell...

Umirovljeni boksač, bivši svjetski prvak u teškoj kategoriji, bio je jedan od najpopularnijih, ali i najkontroverznijih sportaša svih vremena. Najmlađi koji je osvojio naslove u teškoj kategoriji po verzijama WBC, WBA i IBF (imao je tek 20), a čini se i jedan od najtemperamentnijih, jer pamti se i diskvalifikacija nakon što je Holyfieldu pokušao odgristi - uho.

Naravno, bio je jako popularan u to vrijeme, pa je imao i brojne žene, a jedna od njih je upravo jedna od najpoznatijih svjetskih manekenki, a koja mu je u utorak na zanimljiv način čestitala rođendan. Jednom starom, arhivskom fotografijom...

"Sretan rođendan, neka si blagoslovljen na ovaj poseban dan", napisala mu je Naomi.

U njegovoj autobiografiji otkrivene su nevjerojatne priče iz njegovog života, pa je tamo otkrio da nije mogao živjeti od seksa u zatvoru (!), ali i da je jednom došlo i do seksa sa slavnom Naomi. I to u WC-u.

Rory Holloway, dugogodišnji prijatelj i bivši menadžer jednog od najboljih boksača svih vremena, prisjetio se u svojoj knjizi “Ukrotiti zvijer: Neispričana priča Mikea Tysona” situacije u kojoj je tada mladi boksački prvak imao, kako to Amerikanci opisuju “trenutak života “.

Naime, čuvao je stražu Tysonu ispred WC-a kad se boksač seksao s Naomi Campbell na jednoj privatnoj zabavi…

“Pazite vi to, ja sam morao stražariti pred WC-om dok se on seksa. Mike je imao dosta žena u svom životu koje su uživale u njegovu novcu i reputaciji zločestog dečka”, otkrio je u jednom intervjuu Holloway.

Linker
02. srpanj 2020 11:54