Carlos i Dani Olmo
 Carlos i Dani Olmo (Foto:Ronald Gorsic / CROPIX)
NEKOLIKO STOTINA UZVANIKA

VIDEO: DINAMOV BOŽIĆNI DOMJENAK JE DOGAĐAJ DANA U ZAGREBU Poznati i slavni zablistali u srcu grada, braća Olmo spremno pozirala u prekrasnom društvu

Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 03. prosinac 2019. 23:53

Popularna zagrebačka kavana Johann Franck drugu je godinu zaredom okupila brojnu Dinamovu obitelj, taj dojmenak prilika je da godišnji susret bivših i sadašnjih igrača, trenera, klupskih zaposlenika i njihovih obitelji. Bilo je tu nekoliko stotina ljudi, uglavnom ljudi iz nogometa i oni koji su na bilo koji način vezani uz Dinamo. Povjerenici, članovi Skupštine, sponzori, naravno i mediji. Lani smo slušali o povijesnom Dinamovom plasmanu u europsko proljeće, slušali najave kako će sljedeći Božić Dinamo dočekati još uspješniji.

Doista, na velikom video zidu vrtjeli su se pogoci i najbolji trenuci u 2019., od pobjede protiv Viktorije iz Plzena, osvajanja naslova prvaka do utakmica iz Lige prvaka. Malo je nedostajalo o onoj utakmici protiv Šahtara da Dinamo već sada može proslaviti novo europsko proljeće, ali za sedam dana imat će priliku protiv Citya okruniti i odličnu 2019.

- Mi smo svi jedna velika obitelj i na tom momčadskom duhu nastali su svi naši rezultati. Vjerujem da ovo nije kraj, da ćemo i u budućnosti nastaviti s takvim rezultatima - rekao je, uz pljesak prisutnih trener Nenad Bjelica, koji je potvrdio da je veliki optimist za utakmicu s Manchester Cityjem.

Mi smo svi jedna velika obitelj i na tom momčadskom duhu nastali su svi naši rezultati. Vjerujem da ovo nije kraj, da ćemo i u budućnosti nastaviti s takvim rezultatima - rekao je, uz pljesak prisutnih trener Nenad Bjelica, koji je potvrdio da je veliki optimist za utakmicu s Manchester Cityjem.

​Predsjednik Mirko Barišić još je jednom podcrtao da je maksimirski stadion jedina slaba točka ovog Dinama.

- Prošle godine sam rekao da očekuje da ćemo na idućem druženju moći reći da se priča oko stadiona pomaknula.

- Evo, mi smo postigli dogovor s Gradom da se rješava pitanje stadiona, nadam se i vjerujem da ćemo riješiti i taj problem. Ovi uspjesi koje ste vidjeli pokazuju da Dinamo ne samo da ima sadašnjost, nego ima i budućnost, Dinamo je ne samo nogometni, sportski, nego i društveni čimbenik, sigurno je pred nama još puno odličnih rezultata i godina - rekao je Mirko Barišić.

Našli su se ovdje uz sve igrače izu prve momčadi, trenere iz omladinskog pogona, neki bivši Dinamovi igrači, poput Slavka Ištvanića, Gorana Vlaovića, "ekipe" iz 1967., neki iz generacije 1982., bio je tu Adrian Kozniku, Ante Čačić, Ćiro Blažević, Zorislav Srebrić, Ivo Šušak, Dario Šimić, Goran Jurić, Boško Balaban, Nikola Dragaš, predsjednica HAVK Mladost i direktorica zagrebačkog Holdinga Ana Stojić Deban, pročelnik Gradskog ureda za šport Milan Pavelić i još mnogi drugi. Sve više njih iz godine u godinu, Dinamovo božićno druženje polako postaje skup dinamovaca svih generacija, a zanimljivo je da su se pojavili i predstavnici Rijeke Luka Ivančić i Ana Mišković. Pjevali su Novi fosili predvođeni Sanjom Doležal.

Linker
19. travanj 2024 20:03