Getty, screenshot
IMA SE MOŽE SE

FOTO: NOVA 'ZVIJER' U KOLEKCIJI CRISTIANA RONALDA Protugalac se odlučio 'malo' počastiti: Pogledajte kako izgleda najskuplji automobil na svijetu!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 30. travanj 2019. 11:00

Cristiano Ronaldo jedan je od najboljih nogometaša svijeta, ali i jedna od najpopularnijih osoba što dobro iskorištava u marketinške svrhe. Osim što je zaštitno lice mnogih poznatih brendova, Portugalac često zna dobiti i pokoji skupi automobil u zamjenu za promociju.

Ipak, osim poslovnih obaveza, Ronaldo limene ljubimce obožava i privatno, a da je tome tako govori i činjenica da se često zna pohvaliti svojom kolekcijom na društvenim mrežama. Garaža mu je prepuna impresivnom kolekcijom sportskih i klasičnih automobila.

View this post on Instagram

Good morning

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Jedan od prvih automobila kojeg je uvezao u garažu u Engleskoj bio je BMW M6, a ubrzo je kolekciji dodao i nekoliko Audija, Bentleya te i dva Porschea. Kupovina se nastavila i po dolasku u Španjolsku, a Financial Express je Ronaldovu garažu u jednom trenutku procijenio na nešto manje od šest milijuna funti.

View this post on Instagram

Arrived

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Nije Ronaldo nikada otkrio koja mu je 'igračka' najdraža, ali za vjerovati je kako je to po mjeri rađeni CR7 Bugatti Chiron čija je vrijednost oko 3.6 milijuna funti. Da je ljubav prema Bugattiju velika govori i to da će Ronaldo uskoro postati i vlasnik nove linije 'La Voiture Noire' što je trenutačno najskuplji automobil na svijetu.

screenshot

Novi model koji će proizvoditi samo jednu jedinicu, a brojni mediji raspisali su se o tome kako će Portugalac za njega iskeširati oko 11 milijuna eura. 'La Voiture Noire' ima samo dva sjedala i može dostići brzinu od čak 420 kilometara na sat.

screenshot

Linker
25. travanj 2024 12:01