BEZ SRAMA U IZOLACIJI

FOTO: POPULARNA TENISAČICA PROVOCIRA IZ KARANTENE Objavila golu fotografiju, kako je moguće da ovo Instagram još nije uklonio?

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 08. travanj 2020. 15:03

Svakodnevno pišemo o sportašima koji se dosađuju u izolaciji, a jedna od njih je i sad već bivša profesionalka Ashley Harkleroad koja je odlučila - dodati gas. Posljednja njezina objava doslovno je iznenadila sve fanove, jer je u potpunosti gola na objavi...

Bivša Top 50 tenisačica svijeta prekinula je karijeru još prije osam godina jer se nije mogla vratiti ozbiljnijem tenisu nakon rođenja djeteta. No solidna karijera pala je u drugi plan nakon što je 2008. godine nakon Roland Garrosa obavijestila medije da se fotografirala - za Playboy.

Bila je i sportska komentatorica za Tennis Channel, uglavnom ima angažman kod većih teniskih turnira, Grand Slam natjecanja.

U zadnje vrijeme pažnju fanova okupira objavama preko Instagrama, a brojni se pitaju jeli ovo dopušteno što je objavila na Instagramu ili je ipak, možda obzirom da je crno-bijela fotografija, ipak samo odraz - umjetnosti.

U svakom slučaju, izolacionizam čini svoje, a fanovi, sudeći prema reakcijama, nemaju ništa protiv...

Linker
23. travanj 2024 19:17