Diletta Leotta
 DILETTA LEOTTA/INSTAGRAM
NEOČEKIVANI PROBLEMI

FOTO: Spektakl! Atraktivna voditeljica mokra do kože ukrala šou Vatrenom i društvu

U svojim visokim štiklama bježala je Diletta po travnjaku od kiše, ali vrijeme je bilo nemilosrdno
Piše: SNObjavljeno: 03. srpanj 2020. 12:08

Diletta Leotta, popularna talijanska novinarka, vodila je program tijekom susreta između Atalante i Napolija, a onda je uslijedilo nevrijeme, iznenadni ljetni pljusak...

Utakmicu u kojoj je briljirao Mario Pašalić, jer opet je zabio gol i bio jedan od igrača utakmice, tako je obilježila i novinarka koja je objavila video u kojem je, u jednom trenutku, i mokra "do gole kože".

U svojim visokim štiklama bježala je Diletta po travnjaku od kiše, ali vrijeme je bilo nemilosrdno i popularna novinarka na kraju je "nastradala".

image
Diletta Leotta
DILETTA LEOTTA/INSTAGRAM

Simpatična kakva već je sve je to prihvatila s osmjehom, sve je to podijelila na Instagramu, naravno muški dio fanova jedva je dočekao. Kako je to izgledalo možete pogledati - ovdje.

Diletta Leotta karijeru je stvarala kao novinarka Serie B na Sky Sportsu, no kako je rasla njezina popularnost, tako je i promovirana u Serie A gdje je danas možda i najpoznatija TV voditeljica.

Ima gotovo sedam milijuna pratitelja na Instagramu, brojka je to koja dovoljno govori o njezinoj popularnost i izvan Italije, a nema sumnje da će brojke samo rasti...

Linker
20. travanj 2024 01:06