StoryEditor
 INSTAGRAM/AFP
DJEVOJKE ZA ZABAVU

Foto: Ispovijest o velikom skandalu! ‘Bio je oduševljen mojim tijelom, otišao je iz sobe jako sretan!‘

Mason i Phil dugo će pamtiti svoj "izlet" na Islandu, osim kazne, kao ulje na vatru stiže intervju...
Piše: SNObjavljeno: 15. rujan 2020. 17:01

Nekoliko sati nakon što je Engleska slavila pobjedu protiv Islanda u Ligi nacija, događao se jedan sasvim drugačiji oblik slavlja u privremenoj bazi reprezentacije, odnosno u hotelu u gradu održavanja utakmice. Mason Greenwood i Phil Foden razotkriveni su jer su se zabavljali s tamošnjim djevojkama, a nakon što im je određena kazna, svoju slavu koriste Nadija  Gunarsdottir i njezina sestrična Laura Clausen koje su sve ispričale The Sunu u detalje...

"Pa koji to 18-godišnjak ne radi greške? Njih dvojica su samo pod povećalom. Važno je da priznaš pogrešku koju si napravio i ostaneš uzdignute glave. Treba ići dalje", stao je u njihovu obranu Rio Ferdinand.

A što se točno dogodilo? Evo tih detalja...

Mason i Nadia su se "lajkali" na jednoj od stranica za upoznavanje, te joj je rekao da rezervira sobu. 

View this post on Instagram

☁️☁️ #iambame

A post shared by NADÍA SIF LÍNDAL (@nadiiasif) on

"Malo sam istraživala Masona i provjerila mu Instagram pa sam znala tko je, vidjela sam da igra za Manchester United i da je igrao za Englesku protiv Islanda. Rekla sam da ću doći i rezervirala sobu, a onda se pojavio s Philom. Nisam znala tko je on", rekla je Nadia i dodala:

"Mason me pitao: "Imaš li prijateljicu?". Rekla sam: "Da, onu koja me dovezla." Lara je otišla u trgovinu i donijela im slatkiše koje su tražili. Svi smo se zezali, Mason je praktički sam pojeo cijeli paket bombona. Dobro smo se slagali, pričali, smijali se i šalili. Phil je bio otvoren, ali Mason je bio jako sramežljiv."

image
ADRIAN DENNIS

Nisu imali problema s osiguranjem...

" Pa rekli su mi da je jedna zaštitarka na njihovu katu i da ih je pogledom pratila nakon što su otišli. Ali nisu bili zabrinuti. Nije ih pratila, ali je vjerojatno rekla sve hotelskom osoblju." 

"Nismo znali da su u karanteni, nisu spominjali korona virus niti nas pitali jesmo li se testirali. Phil nijednom nije spomenuo da ima malo dijete. Naših je godina pa nismo pomislile na to" - dodala je.

View this post on Instagram

☀️🥵

A post shared by L A R A C L A U S E N (@laracclausen) on

A što se dalje događalo, pojašnjava...

"Kad smo se upoznali, Foden je htio malo privatnosti. Phil me tražio da odemo u sobu broj 700 koju sam rezervirala. Odjednom me poljubio. Otišao je iz moje sobe jako sretan" - rekla je Lara.

"Mogli smo ih čuti kako se zabavljaju vrata do nas. Mason je pokušao nazvati Phila, ali nije se javio pa je otišao u njihovu sobu i snimio ih kako se drže za ruke, kako Phil ljubi Laru u obraz. Lara je bila u donjem rublju", objasnila je Nadia.

Skandal je nastao kad su se djevojke pohvalile na društvenim mrežama, poput domino-efekta sve se brzo pretvorilo u veliki problem za dvojicu reprezentativaca. Koji su udaljeni ubrzo iz momčadi...

Linker
15. rujan 2020 17:02