screenshot youtube
U POTPUNOM ŠOKU

NIJE MOGAO VJEROVATI ŠTO SU MU 'SKUHALI'! LEGENDARNI BAKA SLIŠKOVIĆ POLUDIO NA SAVEZ BiH 'Zamislite što su oni napravili! Pa ovog nema nigdje...'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 17. kolovoz 2018. 14:20

Zrinjski nije uspio proći bugarski Ludogorec i izboriti play-off Europske lige i po prvi put doći tako daleko u Europi, ali Blaž Slišković nije bio nezadovoljan. Njegov povratak na klupu Zrinjskog pokazao se pozitivnim šokom i Plemići su izgledali puno borbenije nego u zadnjih nekoliko tjedana.

- Ne možeš biti zadovoljan kad ispadneš, ali pokazala je ekipa da kao momčad možemo funkcionirati. Minimum svih minimuma da pariraš nekome u Europi je da pokažeš trku, htijenje i volju. Mi smo to imali i na tome čestitam igračima. Svi bismo voljeli da je rezultat povoljniji, ali da nismo primili taj gol tako rano, pomalo i naivno, možda bi konačni ishod bio drugačiji – kazao je Slišković poslije utakmice.

Tamošnju javnost iznenadilo je uvrštavanje mladog Kristijana Stanića u momčad.

- Mislim da je priliku iskoristio. Neka ima i 17 godina, ako gine, igrat će umjesto najboljeg strijelca lige. Ja bih znao bolje uštopati loptu od pola njih. Tko se neće boriti, niti ne treba igrati za ovaj klub. Možemo izgubiti svaku utakmicu, neću im ništa reći kada se ovako igra.

Zatim se legendarni Baka osvrnuo i na SN BiH.

- Nemoj me molim te. Nisam ni prespavao, a ti mene o Sarajevu. Šta ću ti sad reći? Čak sam razmišljao što ako prođemo? Savez je zakazao utakmicu za 29. vidiš ti to, Savez zakazao utakmicu, a nije se znalo hoćemo li proći. Sa ovim su pokazali da im je svejedno za sve. Ovo vam je dovoljan primjer da ne vjeruju u prolaz. Oni zakažu utakmicu kad je Europska liga, pa to nema nigdje, ajmo odavdje - završio je Baka.

Linker
19. travanj 2024 13:21