REUTERS/Alessandro Bianchi
TVRDI BUNTE

NIJEMCI OBJAVILI NOVOSTI O MICHAELU SCHUMACHERU Sedmerostruki svjetski prvak napustio Švicarsku i proslavio jubilarni rođendan na Mallorci!?

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 13. veljača 2019. 20:37

Njemački magazin Bunte tvrdi da se Michael Schumacher više ne nalazi na oporavku u Švicarskoj. Sedmerostruki svjetski prvak u Formuli 1 čiji se oporavak od skijašne nesreće pretrpljene u francuskim alpama s konca 2013. godine drži u strogoj tajnosti, navodno je svoj jubilarni 50. rođendan proslavio na Mallorci.

Navodi se kako je Schumacher u pratnji obitelji 20. prosinca napustio vilu u mjestu Gland na Žensvskom jezeru i da je otišao na sunčanu Mallorcu .

Bunte tvrdi kako posjeduje ekskluzivne fotografije koje bi trebale biti objavljene u tiskanom izdanju sljedećeg broja.

Obitelj Schumacher kupila je vilu na Mallorci na ljeto prošle godine, a ista je bila prethodno u vlasništvu Realovog predsjednika Florentina Pereza.

Schumacher se navodno neko vrijeme sunčao na balkonu luksuzne vile koja se nalazi u Port d'Andratxu u kojoj žive samo najbogatiji članovi društva.

Vijest koju je lansirao Bunte glasno je odjeknula diljem svijeta, a prenijeli su ju među ostalima i ugledna Gazzetta dello Sport, Bild...

Sedmerostruki svjetski prvak u Formuli 1 pao je tijekom skijanja 29. prosinca 2013., a to se dogodilo u Meribelu u francuskim Alpama. Desnom stranom glave je udario o kamen, što je razbilo njegovu kacigu. Hitno je prevezen u bolnicu gdje je prošao kroz nekoliko operacija, a idućih je šest mjeseci proveo u komi.

U travnju 2014. se probudio. Tada je iz bolnice u Grenobleu prebačen u Gland na obale Ženevskog jezera. Smatralo se otad se da se za njega sada brine tim od 15 liječnika koji su mu na raspolaganju 24 sata dnevno, a sve za cijenu od oko 130.000 eura tjedno.

Linker
18. travanj 2024 23:34