StoryEditor
 Getty Images
OPET ISTI IGRAČ

NOGOMETNA ZVIJEZDA NASTAVLJA ŠOKIRATI Nakon orgija u vili i licemjerne lekcije o koronavirusu, uhvaćen u striptizu s kolegama iz reprezentacije!

Autor: Sportske novostiObjavljeno: 07. travanj 2020. 20:46

Kyle Walker nastavlja šokirati javnost na Otoku. Ili "oduševljavati" obzirom na crne brojke oko koronavirusa i činjenicu da im je premijer na intenzivnoj zbog istog problema...

Naime, branič Cityja ovoga puta uhvaćen je u striptizu s još trojicom suigrača iz reprezentacije. Ali u - online striptizu. Marcus Rashford, Jadon Sancho i Raheem Sterling dio su ekipe koja je provaljena, a riječ je o striptizu koji je na Instagramu privukao 220.000 ljudi.

Spomenutoj ekipi priključili su se i igrači iz Southamptona i Evertona, tvrdi The Sun.

"Mislim da izbornik Southgate baš i neće biti oduševljen svojim zvijezdama nakon ovakvih seks emisija u kojima sudjeluju. No bolje i to nego da krše izolaciju", otkrio je izvor The Sunu.

Onog trenutka kad je striptizeta pokazala gole grudi, Walker se prvi javio i ostavio komentar odobravanja, Sancho je "uletio" da se nastavila skidati, a Sterling i Rashford su se komentarima pridružili kad je djevojka ostala gola. Teško je u izolaciji...

Instagram
 

Linker
03. lipanj 2020 23:39