StoryEditor
 Screenshot: Instagram
SUSRET U LONDONU

VIDEO: 'KAKAV LIK' Slavni glumac 'upao' Dinu Rađi usred romantične večere sa suprugom, pa ostao zaprepašten odgovorom hrvatske legende

Autor: Sportske novostiObjavljeno:23. lipanj 2017.

Dino Rađa i njegova supruga Viktorija borave u Londonu, a tijekom večere u jednom od tamošnjih poznatih restorana 'upao' im je nitko drugi no Jamie Foxx. Hollywoodska zvijezda objedovala je tu večer u istome restoranu, i kada je ugledao našeg poznatog košarkaša, nije ga propustio pitati za mišljenje, piše Slobodna Dalmacija.

Foxx je Rađu, naime, pitao da mu nabroji svoj top pet najboljih NBA igrača svih vremena. Dino mu je odgovorio: "Michael Jordan, Larry Bird, Magic Johnson, Shaquille O'Neal i Hakeem Olajuwon."

Glumac je, blago rečeno, ostao zaprepašten listom našega legendarnog sportaša, budući da ovaj na popis nije uvrstio ni jednoga igrača nove generacije.

Kad ti Jamie Fox pridje stolu i ispituje Dina o igracima kakav lik!

A post shared by Viktorija7 (@viktorija7777) on

 

Rađa mu je na to odgovorio da je on kao pripadnik starije generacije ponudio sasvim logičan odabir, te je naglasio i da se košarka danas dosta promijenila od njegova vremena.

Njihov razgovor snimila je Dinova supruga Viktorija i objavila ga na Instagramu uz opis: "Kad ti Jamie Foxx priđe stolu i ispituje Dina o igračima. Kakav lik!"

Linker
14. svibanj 2020 22:53