SCREENSHOT/INSTAGRAM
‘APSOLUTNA BOGINJA‘

Video: Najzgodnija nogometna glasnogovornica na svijetu: Popularna Srpkinja opet je iznenadila navijače

Medijske konferencije Vojvodine postale su hit u cijeloj regiji upravo zbog Bebe
Piše: SNObjavljeno: 21. studeni 2020. 12:05

Nogometni prvoligaš iz susjedstva, NK Vojvodina, možda nikada neće osvojiti Ligu prvaka, ali zato ispred svojih vitrina ima možda i najzgodniju glasnogovornicu na svijetu, kako su je neki mediji "etiketirali". Sanja Kružević ima već nekoliko desetaka tisuća pratitelja na Instagramu, a jedna od posljednjih objava tiče se neizostavne karantene...

"I još 78900856 neobjavljenih slika iz karantena 2020.", objavila je još jednu fotografiju na kojoj su joj čestitali njezini navijači.

Nakon što je prije nekoliko tjedana svojim pozivima preko društvenih mreža apelirala na navijače novosadskog kluba da pomognu u liječenju bolesne djevojčice (Lana Jovanović), popularna glasnogovornica okrenula se svojim standardnim dužnostima, a atmosfera je i više nego sjajna jer klub je drugi na ljestvici, odmah iza neporažene Crvene zvezde.

Medijske konferencije Vojvodine postale su hit u cijeloj regiji upravo zbog Bebe, a ona si je na račun toga stvorila ogromnu bazu obožavatelja na društvenim mrežama i prati je sad već više od 30 tisuća ljudi.

"Apsolutna boginja", često se ponavlja u komentarima nakon što iznenadi svoje brojne pratitelje.

Vojvodina i njezina glasnogovornica dobro "guraju", ali na kraju sezone se podvlači crta, kako je krenulo, svi će na kraju profitirati...

Linker
22. veljača 2021 10:47