StoryEditor
 SCREENSHOT
SVE SE JASNO ČUJE

VIDEO: ‘Zašto dolazi u našu sobu? A što misliš....‘ Djevojka je snimila razgovor s kažnjenim nogometašima

Engleski nogometni reprezentativci snosit će odgovornost za učinjeno nakon utakmice protiv Islanda
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 07. rujan 2020. 21:00

Phil Foden i Mason Greenwood neće u utorak igrati za englesku nogometnu reprezentaciju u dvoboju Lige nacija kod Danaca. Ne zbog toga što su loše odigrali s Islandom, nego zbog, u najmanju ruku, kršenja pravila. 

Dolazak žena u hotel reprezentacije ionako je, prema uobičajenim načelima, ili zabranjen, ili je na rubu zabranjenog, ovisno o strogoći izbornika. Dovoditi žene, neupitno o njihovu moralu, u doba koronavirusa posebno je opasno. Naravno da bi igrači mančesterskih klubova snosili odgovornost zbog nedolićnog ponašanja u engleskoj reprezentaciji, a ovako su stvari bile još lakše.

Izbornik Gareth Southgate poslao ih je natrag u Englesku, kako je navedeno, zbog kršenja pravila oko karantene i koronavirusa. Neovisno, dakle, o tome što je nakon utakmice i pobjede na Islandu u njihovoj sobi zatečena djevojka, očito sumnjivih namjera, što se i vidi na snimci od dvije sekunde iz njihove sobe.

Da stvar bude još delikatnija, djevojka koja je bila u sobi inkriminiranog dvojca, snimala je njihov zajednički razgovor putem Snapchata.

"Koji je plan? Zašto dolaziš u našu sobu?", upitao je djevojku Foden, koji uzgred rečeno, ima dugogodišnju vezu i sinčića od dvije godine..

"A što misliš zašto dolazi", odgovorio mu je Greenwood, koji je očito bio spreman za akciju, što se i vidjelo iz prve spomenute snimke.

Mladost, ludost... Ali i odgovornost. Jer, očekuje se kazna Engleskog nogometnog saveza (FA).

Linker
07. rujan 2020 21:01