YOUTUBE
Tatjana oduševila

Video: Zvezdina voditeljica ‘zablistala‘ i izbacila gosta iz ‘takta‘: ‘Više nije zakopčana do grla‘

U emisiji PRetres razgovarala je s gostom na temu posljednjih klupskih utakmica
Piše: SNObjavljeno: 11. studeni 2020. 08:05

Svake sezone zbrajaju se pojačanja, gledaju bodovi na tablicama, ali u posljednje vrijeme navijači na društvenim mrežama procjenjuju tko je i kako prošao po pitanju voditeljica sve popularnijih emisija nogometnih klubova, pa je tako u Hrvatskoj Mirta Šurjak (Hajduk) apsolutna pobjednica.

No daleko veća konkurencija je u susjednoj Srbiji, a tamošnji fanovi zaključuju raspravu da je "pobjednica" voditeljica emisije TV Crvene zvezde, Tatjana Šajković, a koja je upravo u posljednjoj emisiji - "najviše zablistala".

U emisiji Zvezdaški PRetres ugostila ugostila je Miljana Miloševića, glasnogovorika, s kojim je protresla najvažnije teme, a dio fanova ocijenio je nastup Miljana bio - "zbunjeniji nego inače".

"Zvezdina voditeljica ponovno zablistala izgledom", naslovi su sa tamošnjih portala, a koji podsjećaju na gužve kad upravo ona vodi press-konferencije popularnog beogradskog kluba.

"Jedno vrijeme je nakon niza izdanja s provokativnim dekolteima bila zakopčana do grla, no u posljednjoj emisiji opet je zablistala", pišu portali.

Linker
21. travanj 2024 00:38