Getty Images/Instagram
ZVIJEZDA U PROBLEMIMA

ZVIJEZDA EUROPSKOG NOGOMETNOG VELIKANA U PROBLEMIMA: 'MAMA, PRESTANI ME VIŠE SRAMOTITI' Njene provokativne fotografije ga dovele do ruba živaca

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 17. travanj 2020. 14:29

Nicolo Zaniolo pažnju je na sebe skrenuo prije godinu dana kad je sa 19 godina i sedam mjeseci zabio dva gola Portu u Ligi prvaka, pa je tako postao najmlađi Romin nogometaš koji je to uspio, generalno najmlađi - talijanski. No, za Tottijevog nasljednika, kako su mu tepali, problemi su ubrzo porasli, jer mu je planove pomrsila majka, koja je postala popularnija od sina...

Atraktivna gospođa Francesca (43), ljubiteljica tetovaža, doslovno je tad zapalila društvene mreže, a u početku su brojni mislili, obzirom na njezin mladolik izgled, da mu je to zapravo - djevojka.

"Mama, prestani me više sramotiti", izjava je koja se više puta okretala po talijanskim medijima, posebice u fazi dok se Zaniolo oporavljao od ozljede koja ga je dobrano usporila, a dobila je i nastavak ovih dana.

Naravno, koronavirus je "prizemljila" sve aktivnosti na Apeninima, pa su takve "influencerice" izrazito popularne za ubijanje "viška vremena" i njezina popularnost samo raste.

Getty Images/Instagram

Linker
20. travanj 2024 11:48