Gorenje 

PROMO

Navijanje nikad nije bilo tako osvježavajuće

Piše: PromoObjavljeno: 25. rujan 2022. 00:00

Gorenje je najveći ljubitelji… svježine! Pripremite se za najiščekivaniji sportski događaj godine FIFA Svjetsko prvenstvo u nogometu te opremite svoj dom najboljim mogućim osvježenjem – Gorenje hladnjacima. Jeste li spremni za nove poteze? Gorenje je spremno i to kao službeni sponzor hladnjaka i kombiniranih hladnjaka zamrzivača te klima uređaja na FIFA World Cup Qatar 2022™. Za vrijeme velikih napetosti bitnih utakmica, uvijek se možete osvježiti uz pomoć svog Gorenje tima –fantastičnih Gorenje hladnjaka!

Odaberite Gorenje ConvertActive hladnjake te pretvorite zamrzivač u hladnjak kada vam ponestane potrebnog mjesta. S ConvertActive dovoljno je samo pritisnuti gumb i pretvorite zamrzivač u hladnjak ili u veliku ZeroZone ladicu, što će vam dati više prostora za spremanje grickalica ili pića. Ovaj službeni hladnjak FIFA svjetskog prvenstva ima jedan od najboljih sustava hlađenja na tržištu koji sprječava nakupljanje leda i inja kako bi se održao nizak stupanj potrošnje električne energije. Istovremeno, u rashladnom dijelu, održava idealnu mikroklimu za svježe namirnice.

image

Gorenje

Pametni sustav AdaptTech razvijen je kako bi održao optimalnu temperaturu hladnjaka u odnosu na to koliko često otvarate vrata. Kada se vrata otvore, temperatura se trenutno podiže i hrana je izložena termalnom šoku koji dovodi do bržeg propadanja namirnica. Hladnjak konstantno prati i analizira način na koji ga koristite. Na osnovu toga on može predvidjeti kada ćete otvoriti vrata i prije tog trenutka, on će smanjiti temperaturu za 1 ili 2 °C kako bi se pobrinuo da se konstantna temperatura održi i da hrana ostane svježa i puna hranjivih sastojaka.

Napredna tehnologija u Gorenje hladnjacima oponaša prirodni proces ionizacije kako bi osigurala dužu svježinu namirnica. Negativno nabijeni ioni generirani u hladnjaku kontinuirano osvježavaju zrak imitirajući prirodnu mikroklimu te time stvaraju idealan okoliš za svježu hranu. Ventilacijski sustav MultiFlow 360° ravnomjerno distribuira ionizirani zrak kroz 14 ventilacijskih otvora i održava ravnomjernu temperaturu na svakoj polici hladnjaka.

Gorenje hladnjaci imaju inverter kompresor koji je tiši, učinkovitiji uz manju potrošnju energije u usporedbi s konvencionalnim kompresorom. Bolje i brže se prilagođava promjenama temperature u unutrašnjosti hladnjaka, primjer kada su vrata hladnjaka otvorena, što znači manje temperaturnih oscilacija i bolji uvjeti za čuvanje namirnica.

Kad se FIFA Svjetsko prvenstvo zahukta, uz Gorenje ostanite hladne glave!

Linker
19. travanj 2024 03:45