Privatna arhiva

STEFANI HRMAN
SPORTSKA OBITELJ

Kći bivšeg igrača Dinama i Hajduka golemi je talent! Nema ni 16 godina, a ima više od 50 zlatnih medalja

‘Sav moj marljiv rad sa trenericom Eminom naplatila sam zlatnim medaljama‘
Piše: Robert ŠolaObjavljeno: 28. listopad 2020. 14:44

Stefani Hrman (15), kćer Danijela Hrmana nekadašnjeg igrača Varteksa, Dinama i Hajduka, nastavila je sportsku tradiciju obitelji, no za razliku od oca Danijela, mlada Stefani svoje sportske uspjehe postiže u plesu, u kategoriji latinoameričkih plesova te standardnih plesova.

Stefani je svoje prve plesne korake napravila je već sa šest godina te je u desetogodišnjem iskustvu uspjela sakupiti preko 50 zlatnih medalja s raznoraznih domaćih, ali i međunarodnih natjecanja.

Jedna od najvećih medalja je zasigurno ona sa natjecanja World DanceSport Federation u Portorožu gdje je prošle godine sa svojim plesnim partnerom Teom Patačkom osvojila zlatnu medalju u standarnim plesovima. Stefani je prošli mjesec postala i državna prvakinja na natjecanju u Samoboru, gdje se okrunila zlatom u čak dva dobna uzrasta. Prošlog vikenda mlada Stefani okrunila se s još jednom velikom medaljom. Stefani i njezin partner Teo osvojili su zlatne medalje u kategorijama latinoameričkih i standardnih plesova na prestižnom međunarodnom natjecanju Dancesport Europe koji je održan u Zagrebu.

- Do kraja godine očekuju me još tri plesna natjecanja u Hrvatskoj i WDSF (World DanceSport Federation) u Sarajevu. Nažalost, zbog trenutne situacije s korona virusom moguća su otkazivanja plesnih natjecanja, no to me neće spriječiti u treningu.
Stefani ističe kako je za sav taj uspjeh zaslužan njezin klub, Sportsko plesni klub Valcer iz Varaždina te posebno njezina trenerica Emina Mušanović Vidačić, koja je dovela nekoliko inozemnih trenera kako bi poboljšali Stefanin ples.
- Sav moj marljiv rad sa trenericom Eminom naplatila sam zlatnim medaljama.

Linker
25. travanj 2024 06:02