Hana Arapović
 HSTS.HR
STOLNI TENIS

Odličan uspjeh Ivora Bana i Hane Arapović na juniorskom Euru, Hrvatska osvojila četiri bronce

Jedno od uspješnijih prvenstava u mlađim kategorijama za hrvatski stolni tenis u posljednje vrijeme
Piše: Siniša BožićObjavljeno: 24. srpanj 2021. 20:36

Odlično juniorsko Europsko prvenstvo za hrvatske predstavnike. U Varaždinu su osvojene čak četiri medalje i sve četiri su brončane.

Ivor Ban je uzeo broncu u pojedinačnoj konkurenciji i parovima, Hana Arapović u parovima, a zajedno su osvojili broncu u mješovitim parovima. Definitivno jedno od uspješnijih omladinskih prvenstava za hrvatski stolni tenis u posljednje vrijeme!

U pojedinačnom dijelu Ban je izbacio favoriziranog Poljaka Kubika s 4:1, da bi ga u polufinalu zaustavio Nijemac Stumper (4:1). U paru s Mađarom Andrasem je na putu do medalje pobijedio Čehe Martinka i Belika (3:2), a u polufinalu su ih s 3:1 svladali Rumunji Movileanu i Ionescu. Malo je nedostajalo da mu to bude i četvrta medalja, s obzirom da je u ekipnom dijelu Hrvatska zaustavljena u četvrtfinalu od Španjolske s 3:2.

Hana Arapović, u paru s Čehinjom Zaderovom, zaustavljena je u polufinalu od Njemica Klee i Bondareve s 3:1 (6, 6, -4, 8). Malo je nedostajalo da i Hana uzme medalju u pojedinačnoj konkurenciji, ali u četvrtfinalu je bolja bila Francuskinja Ch. Lutz (4:1).

Linker
30. studeni 2021 18:34