ŠESSTO IZDANJE

Poreč postaje središte sportskih događanja! Sport Fest donosi pregršt sadržaja i zabave za sve

Svi koji se odluče prisustvovati konferenciji imat će prilike slušati vrlo zanimljive predavače i paneliste
Piše: SNObjavljeno: 06. listopad 2022. 14:17

Početak šestog izdanja Sport Festa sve je bliže – Poreč će od 14. do 16.10. postati središte sportskih događanja zato što poznati sportski sajam i konferencija ponovno donosi velik broj zanimljivih predavača, izlagača i natjecanja. Kako se Sport Fest već petu godinu za redom održava u prekrasnoj porečkoj Žatici tako će se ovaj sportski vikend obogatiti i s cjelodnevnim zabavnim sadržajem. Ovo će uključivati:

- Red Bull BMX akrobacije

- nebeska zakucavanja Dunking Devilsa

- atraktivna natjecanja u body buildingu i finesu, crossfitu, freestyle footballu, flying discu, lacrosseu i dodgeballu uz sad već tradicionalno održavanje Run Fest utrke

- hit komediju-predstavu "Kakva ti je žena, takav ti je život" Dragana Marinkovića Mace

- koncert Dražena Turine Šajete

Uz ovo, svi koji se odluče prisustvovati konferenciji imat će prilike slušati vrlo zanimljive predavače i paneliste među kojima će biti Josip Pavić, Vedran Ćorluka, Danira Nakić Bilić, Lukša Jakobušić, Nikola Bralić i još mnogi drugi.

Organizatori pozivaju sve zainteresirane da im se pridruže uz podsjetnik da je sav sadržaj Sport Festa, osim konferencije, besplatan zahvaljujući podršci Istarske županije, grada Poreča te glavnog partnera Valamara. Za više detalja posjetite https://www.sportfestporec.com.

Linker
18. travanj 2024 03:18