Screenshot: Instagram
ZNA SE IDENTITET!?

POLICIJA UHITILA GLAVNOG OSUMNJIČENIKA ZA NAPAD NA TRENERA HRVATSKE BOKSAČICE Zbog kukavičkog napada s leđa prijeti mu teška kazna

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 06. listopad 2019. 15:14

Policija je identificirala i uhitila glavnog osumnjičenika za fizički napad na Jamesa Alija Bashira, trenera hrvatske boksačice Ivane Habazin.

Američki mediji navode kako je priveden Artis Mack, brat Claresse Shields, protiv koje se Habazin trebala boriti u noći sa subote na nedjelju. Načelnik lokalne policije Timothy Johnson nije imenovao napadača, ali se navodno radi o bratu spomenute Shields koji bi trebao čekati suđenje u pritvoru.

Macku prijeti zatvorska kazna zbog nanošenja tjelesnih ozljeda i doživotna zabrana prisustvovanja boksačkim mečevima.

Podsjećamo, Bashir je hospitaliziran s teškim tjelesnim ozljedama nakon brutalnog napada s leđa na vaganju nakon kojeg je završio na operaciji zbog slomljene čeljusti. Habazin se trebala boriti protiv Shields za naslov svjetske prvakinje u supervelter kategoriji prema WBO-u i WBC-u, a borba je na kraju otkazana zbog velikog incidenta koji je odjeknuo borilačkim svijetom.

U međuvremenu se oglasio i sam Bashir putem svog Instagram profila.

"Hvala svima na podršci. Tužit ću napadača i koristiti sva pravna sredstva, iako bih bio zadovoljniji da sam imao priliku riješiti to na klasičan način", poručio je Bashir.

Linker
21. travanj 2024 00:00