Cropix
VJERNI SPORTU

Rudić, Bjelica, Mateša, Vranković...ugledni predavači na Sport Festu u Poreču

Četvrto izdanje sportske konferencije i sajma održava se od 16. do 18. listopada
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 12. listopad 2020. 14:04

Sport Fest je prvi hrvatski i najveći regionalni sportski sajam i konferencija. Pod sloganom “Vjerni sportu!” organizatori i u ovoj specifičnoj godini najavljuju bogati program i sadržaj, uz poseban fokus na odgovornost u provođenju svih relevantnih mjera za uspješan i siguran sportski vikend.

Konferencija je posvećena sportskom, iskustvenom i edukativnom sadržaju pa će tako svoja predavanja održati velika sportska imena koja uključuju Nenada Bjelicu, Stojka Vrankovića, Zlatka Matešu, Ratka Rudića i mnoge druge.

I sajamski dio Sport Festa bit će vrlo zanimljiv. Predstavit će se razni brandovi, najzanimljivije inovacije u sportu, a posjetitelji će moći uživati u jedinstvenim prezentacijama i natjecanjima, uz mogućnost da i sami sudjeluju u nekima od njih. Dio ovog sadržaja uključuje Red Bull BMX show, Run Croatia utrku, crossfit natjecanje, bodybuilding, dodgeball, boks, lacrosse, stolni tenis i još mnogo toga! Posebna zanimljivost i novost su tri izložbe Hrvatskog sportskog muzeja, Nika Titanika i Filipa Peraića.
Pojedinci i organizacije koji svojim radom i projektima promiču i unapređuju sport opet će imati priliku osvojiti priznanja odnosno Sport Fest JUMP nagradu.

Više detalja o ovom jedinstvenom događaju možete saznati u posebnom prilogu našeg izdanja u srijedu 14. listopada, a dodatne informacije i prijave dostupne su na stranici www.sportfestporec.com te Sport Fest profilima na društvenim mrežama.

Linker
25. travanj 2024 00:36