MOHAMED ABD EL GHANY Afp
NIJE SVE GOTOVO

Červar je nepotrebno dao ostavku već nakon ove utakmice i to nije dobro za momčad! Što ako prođemo dalje?

Brod je potonuo, nada je ostala. Trebalo bi za prolaz dobiti Dansku i da Argentina ne dobije Katar
Piše: Dražen PinevićObjavljeno: 24. siječanj 2021. 12:00

Brod je potonuo, nada je ostala. Trebalo bi za prolaz dobiti Dansku i da Argentina ne dobije Katar, no treba znati da i katar može proći u četvrtfinale s pobjedom, ako mi izgubimo od Danske. Zato polako. Červar je nepotrebno bacio ostavku već nakon ovog susreta i to nije dobro za momčad, jer što ako slučajno prođemo dalje. Zato, možda dok ne ispadanemo to nije tema broj 1.


Ivan Čupić bio je sjajan u prvom, ali u drugom dijelu nije više išlo.


- Loše otvaranje utakmice, ništa netipično za nas. Došli smo u egal. Falilo je u drugom dijelu mirnoće u realizaciji i kreativnosti u napadu. Tu smo izgubili utakmicu. Obrana je bila dobra, Pešić također, ali kada zabiješ tako malo nema pomoći. Da smo u problemima jesmo, no ništa još nije gotovo. Bit ćemo motivirani i nećemo se predati do kraja. Bit ćemo bolji nego danas.


Marko Mamić još jedna solidna utakmica.


- Najviše s mentalne strane je bilo teško. Pobijedili smo sami sebe. Nije dobro funkcioniralo, borili smo se htjeli, ali naš potencijal nismo uspjeli spojiti u igru. Mi smo bolje momčad od njih, ali odlučuje utakmica i nema tu ispravke. Bila je dobra Argentina, strpljiva. Danska? Idemo do kraja probati izboriti četvrtfinale.


Manuel Štrlek nakon teškog poraza kaže:
- Ne sjećam se da smo ikad zabili tako malo golova. Nadamo se da će Katar dobiti Argentinu, mi igramo kasnije i pokušat ćemo s pobjedom izboriti prolaz. Ne želim ulaziti u razloge, ali htjeli smo, no nije išlo. Nismo imali igru, ali treba pozitivan ostati. Čuda su moguća u sportu, puno se puta dobivalo iz teških situacija.


Marin Šipić pojavio se u timu nakon Japana.
- Promašivali smo dosta zicera to je bio najveći problem. Napad se mora popraviti. Dansku moramo dobiti, pokušati popraviti ovo. Nema nam druge.

Linker
18. travanj 2024 09:49