DAMIR KRAJAC/CROPIX
TRAŽI SE KARTA VIŠE

‘Navala je veća nego za utakmice Lige prvaka!‘ Zagrepčani se ‘napalili‘ kao nikad, no sprema li se novo čudo?

Ulog je iznimno velik i proglašeno je stanje alarma u obje hrvatske momčadi
Piše: Predrag ŽukinaObjavljeno: 07. svibanj 2022. 12:03

Veliki derbi domaćeg rukometa između vječitog prvaka PPD Zagreba i našičkog Nexea (18.00); epizoda broj dva nakon što je u prvoj međusobnoj utakmici Nexe na domaćem terenu nanio prvi domaći poraz Zagrebu u zadnjih 15 godina. Sva sredstva komunikacija užarena su ovih dana u Kutiji šibica, traži se karta više, traži se mjesto na tribinama kultne dvoranice u koju žele doći cijele Našice.

- Navala i potražnja su veće nego za utakmice Lige prvaka protiv Kiela ili Pariza, javila nam je Zagrebova "Katica za sve" Jelena Matešić.

Na spomenutu utakmicu Zagrepčani su se "napalili" kao nikad, a Našičani žele novo čudo i osvajanje još dva boda. Naslov će osvojiti jedna od ovih dviju momčadi koja u međusobnim utakmicama skupi šest bodova. Pobijede li Našičani, imat će četiri boda na kontu, dobiju li Zagrepčani, stvar je vraćena na 2-2. Ulog je iznimno velik i proglašeno je stanje alarma u obje momčadi koje će uskoro u Poreču igrati i za domaći kup.

- Čestitam Nexeu na plasmanu u polufinale Europske lige, to je potvrda kakav nas protivnik čeka. Zdravstveni je bilten bolji nego inače, igramo na domaćem terenu i naše su misli usmjerene samo ka pobjedi. Već smo neko vrijem eusmjereni na snimanje njihove igre, dobro smo ih proučili i uvjeren sam u pobjedu jednako kao i cijela moja ekipa. Spremni smo i za sve ostale utakmice s istim protivnikom, rekao je trener Zagreba Ivica Obrvan.

Našičani imaju teži posao, osim spomenutih utakmica sa Zagrebom, krajem svibnja očekuje ih u Lisabonu Final Four Europske lige. Već je sada iza njih sezona za pamćenje...

Linker
26. rujan 2022 02:18