Vedran Šupuković

 RANKO SUVAR/CROPIX Cropix
OŠTAR ODGOVOR

Zagreb žestoko napao Nexe nakon trijumfa: ‘Bila je to hajka kakva se ne pamti, htjeli ste nas skinuti...‘

Nexe je opasno uvrijedilo Zagreb i klub ne pomišlja prijeći preko toga kao da se ništa nije događalo...
Piše: Dražen PinevićObjavljeno: 04. lipanj 2022. 09:03

- Mi smo uspjeli na terenu pokazati da smo najbolji u državi. Demantirali smo vodeće ljude RK Nexe i dio medija njima sklonih koji su učinili sve ne bismo li mi izgubili neku od titula, što se nažalost po njih nije dogodilo. Demantij je bio na terenu i na najbolji mogući način. Zadnjih mjesec i pol je bilo puno ružnih stvari u kojima je i dio medija nastojao dezavuirati ono što je Zagreb bio, što jest i što će biti u budućnosti - kazao je direktor Vedran Šupuković.

- Bila je to jedna hajka sa željom dijela javnosti potpomognutom rukovodstvom RK Nexe da nas se skine medijskom hajkom, a ne igrom na terenu. Nezapamćena medijska haranga. Na našu sreću mi smo pokazali da smo bolja momčad, na kraju je ispalo da su bila tri TV prijenosa, da su sudili suci koje su oni tražili, da mi nismo sakrili snimku nego da je ona bila u zakonskom roku postavljena na HRS-u za sve članove koji su je mogli skinuti bez ikakvog problema. Moram dati poruku da se Zagreb ne da, da je Zagreb klub velike tradicije, ne samo institucija hrvatskog sporta nego i hrvatskog društva uopće i ni na koji način nije zaslužio to što je doživio proteklih mjesec dana.

Ogradio se i od HRS-a i od Udruge sudaca?

- Da ne bi bilo da nas se uvijek povezuje sa Savezom iz ne znam kojih pobuda isto tako ću reći da smo nezadovoljni da se oni nakon svega nisu oglasili nakon svega što je izrečeno. Što se mene tiče zadnji puta smo Jović i ja kontaktirali sa savezom i bili tamo kada je bila komemoracija za Zlatka Saračevića.

I o povezivanju sa sucima direktor kaže:

- Isto tako kada je riječ o kontaktima sa sudačkom organizacijom ću reći da nikad nisam popio kavu ni s jednim sucem, da nemam broj niti jednog suca i da ni s kojim sucem u Hrvatskoj nisam progovorio više od ‘dobar dan’.

Spomenuo je na kraju da je novo ime u dresu PPD Zagreba Gabriel Buvinić iz Umaga lijevo krilo, dvije godine prvi strijelac lige. Potvrdio je finalizaciju rješenja s Kosom iz Izviđača, dolazak Panjtara i Milića, kao i mogućnosti da Obranović i Vistorop ne odu.

Linker
01. listopad 2022 19:33