FANTASTIČAN PROJEKT

Štednja i pametno upravljanje novcem: Žena otkrila kako je sama izgradila staklenik za 500,00 kn

Ova majka petero djece sama je izgradila staklenik od korištene drvene građe i doniranih prozora te je u uštedjela 10.000,00 kuna

Štednja i pametno upravljanje novcem sve su važniji alati za osiguravanje financijske sigurnosti nas i naših obitelji pa nas uvijek zanimaju novi načini kako možemo ponovno iskoristiti stvari koje već posjedujemo i kako možemo dodatno uštedjeti, stvarajući sami elemente za dom. Elizabeth Bloodworth, iz Newburyja u Berkshireu je otišla i korak dalje. Ova majka petero djece sama je izgradila staklenik iz snova od korištene drvene građe i doniranih prozora te je u konačnici uštedjela 10.000,00 kuna.

Oduvijek je željela mjesto za uzgoj vlastitog povrća.

Slike prikazuju staklenik, koji se sastoji od više različitih prozora, koje je dobila besplatno od lokalnog staklara.

Okvir staklenika izradila je od drvenih paleta i drvene građe koju je pronašla. Vrata staklenika je također pronašla i spasila, znajući da će joj jednoga dana trebati. Jedini trošak bila je Amazon poklon kartica od 60 funti koju je iskoristila za kupovinu materijala za krov.

Oduševljena Elizabeth svoj je uradi sam staklenik podijelila u Facebook grupi Extreme Coupons and Bargains s naslovom: 'Uvijek sam željela svoj staklenik jer želim što više voća i povrća iz vlastitog vrta."

"Sada imam staklenik koji je savršen, a napravljen je za malo novca."

Fotografije unutrašnjosti i eksterijera staklenika prikupile su 15 tisuća lajkova i 3,2 K komentara.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 07:15