ATTILA KISBENEDEK Afp
NOVE BRIGE

Teška noć izbornika Horvata, stiže protivnik koji je razbio Francuze: ‘Razočarani smo, moramo biti najbolji‘

‘Vjerujem da ćemo ponoviti izdanje kao protiv Danske‘, najavio je Hrvoje Horvat.
Piše: D. Pinević/SNObjavljeno: 23. siječanj 2022. 15:06

Hrvoje Horvat imao je tešku noć nakon Danske, jer osim poraza dobio je i udarce koji nisu nimalo ugodni pred utakmice koje slijede. Uoči treninga u nedjelju kaže:

- Nisam toliko umoran, a koliko su dečki ne znam. Treba im regeneracija sigurno, jer je bila teška utakmica, pa da probamo nešto složiti za Island. Nemamo puno vremena za tugovanje. Razočarani smo, jer smo izgubili mogućnost za polufinale, ali što je tu je.

Island čeka kao zapeta puška prepun optimizma uoči sustreta koji im znači možda i polufinale. Sada mi igramo za Francusku, kako su oni igrali za nas protiv Srbije.

- Island je agresivan i borben, zahtijevat će najbolje od nas. Vjerujem da ćemo ponoviti izdanje kao protiv Danske. Island ima jako dobru obranu koja radi dosta prekida, imaju brzu tranziciju i u njoj posebno opasnu desnu stranu na koju ćemo se pokušati bazirati - kratko je zaključio Horvat.

Podsjetimo, Island je u subotnjoj utakmici pregazio jaku Francusku sa 29:21 i ima 4 boda u skupini I, jednako kao Danska i Francuska.

Linker
25. travanj 2024 02:33