Let Ivana Martinovića protiv Japanaca
 JOZO CABRAJA/KOLEKTIFF
ODLIČAN U DEBIJU

Ušao, zabio tri gola, pa nestao na klupi: ‘Zašto nisam igrao u nastavku protiv Japana? Ima nas 16...‘

‘Mislim da sam bio dosta nervozan na početku, ali sam s obzirom na sve odradio dobar posao‘
Piše: Dražen PinevićObjavljeno: 16. siječanj 2021. 21:09

Nije startao, ali je ušao, razbio tremu, zabio tri gola i onda nestao na klupi iz vjerojatno obrambenih razloga, makar ni drugi nisu bili puno bolji. Tako je prošao debi Ivana Martinovića u dresu Hrvatske na Svjetskom prvenstvu u Egiptu. Trebao nam je i u nastavku, posebno jer se mogao mijenjati na bližu stranu za obranu, ali nažalost nije ušao.

On je ipak zadovoljan.

- Ostvario mi se jedan san, radio sam svaki dan za ovaj trenutak da zaigram za Hrvatsku na Svjetskom prvenstvu, ali bio bih sretniji da smo pobijedili na kraju. Sretan sam što sam dobio priliku.

Dosta nervoze na startu

Kako je izgledao debi?

- Mislim da sam bio dosta nervozan na početku, ali sam s obzirom na sve odradio dobar posao. Ja sam tu da pomognem ekipi koliko mogu.

Zašto niste i u drugom dijelu?

- Nas je tu 16, svi dajemo sve što možemo, to je sve...

Nakon Japana nema prava na kiks, Angola se mora pobijediti?

- Ne smijemo podcijeniti nikoga, Japan nam je najbolje odgovorio zašto. Protiv Angole moramo biti agresivniji u obrani i cijelu utakmicu držati svoj ritam. Mislim da je to ključ svega.

Jeste li ih vidjeli na djelu?

- Dobro su odigrali s Katarom. Nisu bezopasni, snažni su i brzi, a mi jednostavno moramo biti bolji nego u petak. Mislim da to i možemo i moramo - zaključio je Martinović.

Linker
25. travanj 2024 13:06