Luka Cindrić i Marino Marić

 ANTE CIZMIC/CROPIX
IMA ZELENO SVJETLO

Veliko pojačanje: Luka Cindrić dobio negativan test, može igrati protiv Srbije

Također, u petak kasno navečer u Szeged su stigli Željko Musa i Valentino Ravnić
Piše: HinaObjavljeno: 15. siječanj 2022. 10:12

Hrvatski rukometni reprezentativac Luka Cindrić dobio je negativan test na koronavirus i u Szegedu te može zaigrati protiv Srbije na Europskom prvenstvu (subota, 20.30 sati).

U uvodnom dijelu priprema za Europsko prvenstvo, koje je Hrvatska otvorila porazom od Francuske 22-27, pozitivne testove na COVID-19 dobili su ključni igrači Hrvatske, Domagoj Duvnjak i Luka Cindrić.

I dok je Duvnjak još uvijek izvan stroja zbog bolova u leđima, Cindrić je nakon negativnog testa u Hrvatskoj isti takav dobio i po dolasku u Szeged što znači kako može nastupiti u drugom ogledu skupine C na Europskom prvenstvu protiv Srbije, što je inače ključna utakmica za Hrvatsku u skupini. Cindrić je ujedno u subotu ujutro odradio i prvi trening u Szegedu te će biti na raspolaganju izborniku Hrvoju Horvatu u subotu navečer.

Također, u petak kasno navečer u Szeged su stigli Željko Musa i Valentino Ravnić. U subotu ujutro su odradili PCR testiranje te ukoliko dobiju negativan nalaz, bit će u konkurenciji za ogled protiv Srbije.

Osim Duvnjaka, podsjetimo kako su zbog pozitivnih testova na COVID-19 izvan momčadi još Marko Marić, Leon Šušnja i Lovro Mihić, dok je David Mandić suspendiran zbog zarađenog plavog kartona u utakmici protiv Francuske.

Linker
15. siječanj 2022 10:56