Saračević i Podravka
 SCREENSHOT
ZADNJA SARAČEVA UTAKMICA

Video: Bio je ovo posljednji zagrljaj s ekipom koju je obožavao: ‘S njima je prolazio sve tuge i radosti‘

Pamtit ćemo ga kao velikog čovjeka koji je puno napravio za hrvatski rukomet - poručili su iz kluba
Piše: SNObjavljeno: 22. veljača 2021. 10:29

Šokantne vijesti pogodile su sportsku Hrvatsku u nedjelju navečer nakon što je u 59. godini iznenada preminula rukometna legenda Zlatko Saračević. Proslavljeni je rukometaš preminuo u bolnici u Koprivnici nakon što mu je pozlilo poslije utakmice protiv Lokomotive.

Jedan od najboljih hrvatskih rukometaša svih vremena i ugledni rukometni trener umro je nakon što je njegova ekipa u derbiju hrvatskog prvenstva u Koprivnici pobijedila Lokomotivu sa 32-29 i napravila veliki korak prema novom naslovu prvakinja.

- Pamtit ćemo ga kao velikog čovjeka koji je puno napravio za hrvatski rukomet, a posebno po velikom tragu koji je ostavio u rukometnom klubu Podravka, poručili su iz RK Podravka Vegete, posljednjeg kluba koji je vodio.

Upravo u utakmici protiv Lokomotive Sarač se nekoliko sekundi prije kraja okrenuo prema klupi kako bi čestitao svojim igračicama i svom stožeru. Nakon posljednjeg sučevog zvižduka trener nije mogao sakriti oduševljenje a igračice Podravke potrčale su jedna drugoj u zagrljaj.

Kraj utakmice i emotivan trenutak pogledajte na 1:30:00!

Onako kako to rade pravi sportaši sportski je pružio ruku svojim suparnicima i potom pozvao djevojke na još jedan zajednički zagrljaj.

- Danas je svoju ekipu vodio u još jednoj važnoj utakmici koju su pobijedile za svog trenera koji je beskrajno vjerovao u njih. Pratio je svaki njihov korak i gotovo tri godine prolazio sve tuge i radosti zajedno s njima. Bio je to posljednji zagrljaj s ekipom koju je obožavao i s kojom je ostvario velike rezultat - napisali su u klubu.

Linker
19. travanj 2024 04:20