ANTE CIZMIC/CROPIX Cropix
TEŠKA MISIJA

Zagrebu stiže jedna od najjačih momčadi Europe, Obrvan opisao situaciju: ‘Mi smo gotovo bez treninga...‘

Naporan je ritam jer u 48 sati imamo dvije izrazito teške utakmice‘, kaže novi trener.
Piše: HinaObjavljeno: 24. veljača 2021. 16:40

Rukometaši PPD Zagreba u četvrtak će u dvorani Sutinska vrela od 20.45 sati ugostiti mađarski Veszprem u susretu 13. kola skupine B Lige prvaka te će u svojoj posljednjoj domaćoj utakmici pokušati osvojiti prve bodove.

Novi glavni trener Zagreba Ivica Obrvan najavio je kako je glavni cilj odigrati što sličniju utakmicu onoj u Nantesu u utorak u kojoj je njegova momčad izgubila sa 28-30 u samoj završnici.

"Naporan je ritam jer u 48 sati imamo dvije izrazito teške utakmice. Pokušat ćemo se danas regenerirati i sutra što spremnije odigrati utakmicu što sličniju ovoj jučer, barem što se pristupa tiče. Pripreme za Veszprem su krenule jutros jer nismo mogli preskakati utakmice. Danas ćemo ih dobro analizirati i imati jedan trening u Sutinskim vrelima uvodno-regeneracijskog karaktera. Nažalost, gotovo bez treninga ćemo uz video-analizu, razgovore i sugestije tražiti dobar pristup od igrača kako bi se suprostavili Veszpremu koji posjeduje znatnu kvalitetu", najavio je utakmicu trener Obrvan.

Luka Mrakovčić prvenstveno se osvrnuo na dvoboj u Nantesu.

"Jučer smo odigrali dobru utakmicu za kojom ostaje žal, jer smo izgubili iako smo ju većim dijelom kontrolirali. Ne znam što nam nedostaje da već četvrtu ili petu utakmicu u sezoni na kraju ne uspijemo prelomiti u našu korist. Sigurno se vidi napredak u našoj igri što je bitno za utakmicu s Veszpremom. Mi sigurno nismo favoriti, ali to nikada u sportu nije garancija pobjede. Jedno je papir, a drugo je teren. Mi moramo dati sve od sebe i siguran sam da ćemo odraditi dobru pripremu. Na nama je da damo sve od sebe jer sve je moguće, pa ćemo vidjet krajnji rezultat", izjavio je Mrakovčić.

Uoči posljednja dva kola već je jasno kako će PPD Zagreb natjecanje u skupini završiti na posljednjem mjestu, trenutačno za sedmim Celjem PL zaostaje šest bodova, dok je Veszprem drugi sa sedam bodova manje od vodeće Barcelone, a pet više uz utakmicu više od trećeg Motora.

Linker
16. travanj 2024 17:56