Getty Images
POSLOVNI USPJEH

TYSON PROŠIRUJE CARSTVO KANABISA Od 'dilanja' trave napravio je poslovni potez života, zarađuje i do milijun dolara mjesečno! A sad želi još više...

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 03. travanj 2020. 22:10

Mike Tyson uspio je unatoč zarađenih 200 milijuna dolara bankrotirati, no nekoliko desetljeća kasnije opet legendarni boksač dobro živi, dapače odlično zarađuje nakon što se zadnjih godina posvetio uzgoju - medicinskog kanabisa...

Tyson u Kaliforniji ima vlastitu farmu na kojoj uzgaja kanabis, te razne proizvode od ove biljke koja je sasvim legalna u ovoj saveznoj državi. Ovaj posao mu donosi i sasvim dobru zaradu. Prema nekim procjenama Tyson na mjesečnom nivou zarađuje između 500.000 i milijun dolara, a on je uvjeren da CBD ulje koje proizvodi - regenerira tijelo.

"Borio sam se više od 20 godina i tijelo mi je uništeno. Imao sam dvije operacije i nakon njih sam koristio marihuanu. Ona bi otklonila svu bol, koju lijekovi koje su mi liječnici davali nisu djelovali", rekao je Tyson.

Njegovo carstvo kanabisa prostire se na više od 1600 kvadrata i nema dvojbi da je Iron Mike ovog puta napravio poslovni potez života.

"Idemo dalje. Želim udvostručiti proizvodnju. Mislim da možemo i bolje od ovog", izjavio je Mike.

Samo da se ne zaleti previše, pogotovo u ovo krizno vrijeme...

Linker
20. travanj 2024 15:31