StoryEditor
 TONCI PLAZIBAT/CROPIX
BRZOJAV PRVACIMA

Ministarstvo turizma i sporta čestitalo naslove prvaka vaterpolistima Juga i nogometašima Dinama

‘Lokomotivi, Rijeci, Osijeku i Hajduku želimo puno uspjeha u borbi za što duži ostanak u Europi...‘
Autor: HinaObjavljeno: 26. srpanj 2020. 14:28

Ministarstvo turizma i sporta upućuje iskrene čestitke vaterpolistima i stručnom vodstvu Juga AO na osvojenom naslovu prvaka Hrvatske. Osvajanjem 16. trofeja prvaka te čak pete titule u nizu, vaterpolisti Juga AO potvrdili su vrijednost i konstantu trajanja na samom vrhu.

"Ministarstvo na iznimnom uspjehu čestita i nogometašima GNK Dinama, koji su po 21. put podigli pehar prvaka Hrvatske, ali i svim klubovima koji su ostvarili ulazak u kvalifikacije za europska klupska natjecanja, Lokomotivi, Rijeci, Osijeku i Hajduku, te im želimo puno uspjeha u borbi za što duži ostanak u europskim natjecanjima.

image
GORAN MEHKEK/CROPIX

 
U ovoj sezoni koju je obilježila pandemija koronavirusa i koja nije bila nimalo lagana za naš sport, pa su i samo rijetki sportovi uspjeli završiti svoja natjecanja, želimo čestitati i svima koji su svojim trudom, zalaganjem i entuzijazmom omogućili da sport funkcionira i u ovakvim uvjetima. Nadamo se kako ćemo u sljedećoj sezoni dočekati prvake u svim sportovima, jer će to značiti da su iza nas sve nedaće uzrokovane ovom pandemijom", stoji u brzojavu ministrarstva.

Linker
26. srpanj 2020 14:29