Dušan Mandić

 INSTAGRAM
TEŽAK RITAM

Ovako nešto se još nije dogodilo, drama i bijes u Srbiji: ‘Ovo jednostavno nije normalno i nije sportski‘

‘Mi smo prvotimci, nismo juniori. Ovo sam zadnji put doživio u juniorima‘
Piše: SNObjavljeno: 29. studeni 2021. 21:15

Da imamo kadar kao NFL momčadi, bio bi nam problem igrati ovakav turnir gdje ćemo mi imati 6 utakmica u 4 dana na visokoj razini. Naime, mi smo u nedjelju slobodni, tako da imamo 4 dana. To je suludo i to nema nikakvog smisla. Imat ćemo po dvije utakmice dnevno, a to bi nam bio problem i da smo zdravi i kompletni - komentirao je nedavno trener jugaša Vjekoslav Kobešćak zgusnut raspored u Regionalnoj ligi, a sličnog su mišljenja i u susjednoj Srbiji.

Vaterpolist Radničkog iz Kragujevca, Ćuk, također se požalio uvjete za koje smatra da jednostavno nisu normalni.

- Što da kažem nakon druge utakmice u 24 sata osim da ovo uopće nije normalno niti sportski. Mi smo sinoć završili utakmicu u deset navečer, a sada igramo u deset ujutro. Izuzetno je bilo teško samo razgibati se za ovaj susret, a kamoli odigrati čitavu utakmicu. Danas je slavila momčad koja se bolje snašla u ovim nenormalnim uvjetima - rekao je Ćuk, a njegovo mišljenje dijeli i Dušan Mandić.

- Možemo biti zadovoljni, ostvarili smo pobjede u svim utakmicama na jednom izuzetno teškom turniru, koji bi se po meni ipak morao malo reorganizirati. Nije baš sportski da se igra ovoliko utakmica u ovako kratkom vremenu. Mi smo prvotimci, nismo juniori. Ovo sam zadnji put doživio u juniorima - objasnio je Mandić.

Još prije nego li je počelo natjecanje u Regionalnoj ligi, Stefan Mitrović je upozoravao.

- Za početak da moramo preživjeti. Obzirom na to da igramo šest utakmica u pet dana, što mislim da uopće nije ljudski. Neću ulaziti u propozicije natjecanja i nadam se da ćemo svi iz ovoga izaći sa što manje povreda.

Linker
23. travanj 2024 21:06