Action Images via Reuters
VELIKA RASPRODAJA

SPREMA SE VELIKO LJETNO ČIŠĆENJE NA ANFIELDU? Engleski Mirror izlistao čak desetoricu Liverpoolovih igrača koji će sreću tražiti negdje drugdje

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 17. travanj 2019. 17:41

Veći broj igrača trebao bi tijekom ljetnog prijelaznog roka napustiti Anfield, a engleski Mirror sastavio je popis desetorice kandidata s najvećim izgledima da svoju karijeru nastave na nekoj drugoj adresi.

Redom je riječ o igračima koji se ove sezone nisu uspjeli nametnutni Jurgenu Kloppu, ali i onima koji su nogomet igrali na posudbama i koje klub niti nema u planu vraćati na Anfield.

Riječ je o Simonu Mignoletu, Albertu Morenu, Adamu Lallani, Danielu Sturridgeu, Nathanieul Clyneu, Joelu Matipu, Divocku Origiju, Marku Grujiću, Pedru Chirivelli i Ovieju Ejariji.

Soccer Football - Premier League - Liverpool v Everton - Anfield, Liverpool, Britain - December 2, 2018  Liverpool's Divock Origi celebrates scoring their first goal with Virgil van Dijk and team mates  REUTERS/Phil Noble  EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or
REUTERS

Što se tiče dolazaka, u posljednjih nekoliko dana sve je aktualnija priča o tome da u Liverpool na ljeto iz Leiptige stiže njemački napadač Timo Werner.

Linker
20. travanj 2024 06:25