Scott Barbour/Getty Images
SADA SE ZNA

NAJBOLJA TENISAČICA SVIJETA RAZOTKRILA MISTERIJ OKO SRPSKOG TRENERA Tjedan dana nakon nakon iznenađujuće odluke objasnila je sve: 'Neću to žrtvovati'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 18. veljača 2019. 16:59

Najbolja tenisačica svijeta Naomi Osaka ponudila je objašnjenje raskida suradnje sa srpskim trenerom Sašom Bajinom koji ju je doveo do svjetskog broja 1.

Glasno je u teniskom svijetu odjeknula prošlotjedna informacija o raskidu suradnje između Osake i Bajina. Nije ni čudo. Objavljena je svega 16 dana nakon što je Japanka osvojila Australian Open, a pod njegovim je vodstvom napredovala od svjetskog broja 72. do broja 1. Pored toga, osim Australian Opena je osvojila i US Open prošle godine.

"Svi misle da je novac bio razlog prekida naše suradnje, ali nije. Neću staviti uspjeh ispred svoje sreće. Neću to žrtvovati samo da bih nekoga zadržala kraj sebe", rekla je Osaka, pa nastavila.

"Mislim da su ljudi mogli primijetiti nešto na našem odnosu, na našoj interakciji. Neću reći ništa loše o njemu jer sam mu zahvalna na svemu što je učinio", dodala je 21-godišnja Japanka.

"Za mene je sada najvažnije da zadržim pozitivan stav. Ne želim u svom taboru nekoga tko govori negativne stvari. To bi bilo najgore. Želim nekoga tko je izravan, tko mi se ne boji reći stvari u lice. Radije bih to nego da mi priča iza leđa. To mi je najgore", zaključila je Osaka o čovjeku koji je surađivao sa Serenom Williams, Viktorijom Azarenkom i Caroline Wozniacki.

Linker
19. travanj 2024 00:00