StoryEditor
Novak Đoković
 KARIM SAHIB/AFP
Zanimljiv komentar

Bivši najbolji tenisač svijeta kritizirao obitelj Đoković: ‘Njihove su izjave zabrinjavajuće‘

‘Zbilja je teško kada se s nekim ne slažete na osobnoj razini, a opet...‘
Autor: Sportske novostiObjavljeno: 15. svibanj 2020. 15:24

Andy Roddick, bivši najbolji tenisač svijeta, komentirao je izjave Novaka Đokovića i njegove majke Dijane koje je okarakterizirao 'zabrinjavajućima'.

Brojni su mediji prenijeli jednu izjavu Dijane Đoković koja je u jednom intervjuu za Rogera Federera rekla da je arogantan.

Taj detalj nije se baš svidio Roddicku.

"To je definitivno bilo suvišno. Kada bih želio opisati Federera riječ arogantan ne bi bila u prvih 6000 koju bih koristio. Osobno, mislim da su Đoković i njegova obitelj zadnjih dana imali puno zabrinjavajućih izjava", rekao je Roddick za Tennis Channel.

"Tu mislim i na izjavu o pretvaranju zagađene vode u lijekovitu snagom misli. To je samo jedna od zabrinjavajućih misli koja je došla iz njegovog tabora zadnjih tjedana. Zbilja je teško kada se s nekim ne slažete na osobnoj razini, a opet mislite da je prijateljski nastrojen. Isto tako, to ne bi smjelo utjecati na mišljenje o onome što je postigao na terenu. Njegovi stavovi o važnim svjetskim pitanjima i ono što radi na terenu su za mene dvije odvojene stvari. Jer ono što Novak radi na terenu je nevjerojatno i ima šansu biti jedan od najboljih svih vremena", dodao je Roddick.

image
Andy Roddick
ROBYN BECK/AFP

Linker
16. lipanj 2020 23:54