Foto: Zeljko Hajdinjak / CROPIX
ZVIJEZDA VEČERI

FOTO: VELIKA BORBA ZA UMAG! NI LUKA DONČIĆ U PREKRASNOM DRUŠTVU NIJE POMOGAO SVOM FAVORITU Već su četiri velika imena ispala s turnira

Piše: Davor BurazinObjavljeno: 20. srpanj 2019. 01:37

Prvi favoriti su se rano oprostili, ali drugi ešalon gazi naprijed. Laslo Đere i Dušan Lajović su oba slavila u tri seta, Đere protiv Leonarda Mayera, a Lajović protiv Aljaža Bedenea, kome nije pomogla podrška s tribina NBA zvijezde Luke Dončića.

Đerea u polufinalu čeka najveće iznenađenje turnira Attila Balazs, kvalifikant i 205. tenisač svijeta dobio je i treći meč u tri seta u glavnom ždrijebu. Ako računamo Tommyja Robreda u kvalifikacijama, ukupno četiri. Ako ste zaboravili, Mađar je u 1. kolu protiv Viktora Galovića spasio čak sedam meč-lopti. Sada je izbacio Stefana Travagliju, pobjednika nad Fabijom Fogninijem.

Trofej Davis Cupa, koji je reprezentacija Hrvatske prošle godine osvojila u Lilleu protiv Francuske, u petak je bio izložen u kompleksu Stella Marisa u Umagu.

Četvrtfinale: Balazs – Travaglia 3:6, 7:6(2), 6:3, Đere (3) – Mayer 6:4, 6:7(6), 6:3, Lajović (4) – Bedene 5:7, 6:3, 6:3.

Linker
19. travanj 2024 07:03