prvi put zajedno

Božićni koncert Mije, Hane i Domenice: Tri mlade dive poklanjaju vam pravu glazbenu čaroliju

Tri prijateljice, glazbenice Mia Dimšić, Hana Huljić i Domenica Žuvela, odlučile su vam darovati veliko glazbeno iznenađenje! Ekskluzivno imate priliku poslušati i pogledati njihov božićni koncert, koji su pripremile samo za čitatelje Glorije.

"Iako se poznajemo godinama, sada smo prvi put zapjevale zajedno", otkrila je Mia Dimšić uoči božićnog koncerta koji je s prijateljicama Hanom Huljić i Domenicom Žuvelom snimila u zagrebačkom hotelu Esplanade za naše čitatelje i vjernu publiku.

Tri mlade dive, Mia Dimšić, Hana Huljić i Domenica Žuvela, pripremile su tako veliko glazbeno iznenađenje - teškim vremenima u inat! Glazba ovim djevojkama uvijek donosi dobro raspoloženje i sreću pa su je ove godine odlučile podijeliti sigurnim putem sa svima vama. Sreća je veća kada se množi, zar ne?

Uživajte u predivnim izvedbama ovih mladih dama! Neka božićno svjetlo i ove godine obasja vašu obitelj. Želimo vama i vašim obiteljima sretan i blagoslovljen Božić!

Djevojke će, inače, ove godine slaviti u krugu uže obitelji - Huljići će se okupiti na kuhanom vinu ispred svog doma, a Domenica će nakon obiteljskog ručka vrijeme provesti pred serijalom o Harryju Potteru - kojeg ove tri prijateljice obožavaju.

image
DARKO TOMAS/CROPIX

Mia, Hana i Domenica nakon Nove godine vraćaju se u svoj svijet glazbe - jedna skladanju, a druge dvije snimanju novih pjesama. - Uglavnom pišem pjesme za sebe, jer uz skladateljsku karijeru nastojim i pjevati. Svaki dan napišem po tri takta jer ni sama ne znam kada će se sve otvoriti, kada će se opet moći nastupati. Svi mi glazbenici čekamo...- kazala nam je Hana.

A dok čekaju, ove su prijateljice pripremile pravu glazbenu poslasticu, stoga uživajte u njihovom božićnom daru.

Linker
16. travanj 2024 17:36