SVAKA ČAST!

Ostvario mu san: Rimac provozao klinca u svom Concept_One modelu - pogledajte video!

Dječak Ante svaki je dan biciklom dolazio do Rimčeve kompanije, a najveća želja mu je bila da dobije đir u Concept_One modelu
Mate Rimac provozao klinca u svom hiperautomobilu
 YouTube screenshot

Vožnja u Rimčevom modelu san je mnogih, a veliki obožavatelj Rimac Automobila, dječak Ante dugo će pamtiti dan kad ga je Mate Rimac osobno provozao u modelu Concept_One. Video je objavljen na YouTube kanalu, a na svom Facebooku se oglasio i Mate Rimac. "Hrpa klinaca dolazi na biciklima i vozi se oko firme, čak ulaze u pogone/urede i slobodno šetaju, gledaju aute i pričaju sa zaposlenicima. Ante je jedan od onih koji je skoro svaki dan na biciklu dolazio. Nakon nekog vremena smo ga svi već znali i puštali ga da ulazi slobodno. Najveća želja mu je bila da dobije đir u Concept_One - pa sam mu ispunio tu želju, kao i mnogim drugim klincima u okolici" - napisao je na svom profilu. Pogledajte video:

Nadodao je i da su, kako kaže, nažalost prije godinu dana morali staviti portu i ogradu jer je bilo svega i svačega. "Nismo više mogli biti sigurni da se ne događaju stvari koje nam nanose štetu Campus je od početka tako koncipiran da bilo tko može doći do firme i ući u određene prostore, ali da postoji jasna granica od koje mogu samo zaposlenici dalje (npr. u urede) - ta ideja je ugrađena od prvog koncepta pa je tako i oprema projektirana. To, na žalost, nije moguće u postojećim prostorima pa će klinci, do Campusa, na žalost morati gledati preko ograde. Svi se nadamo da će se Campus brzo realizirati i da će se stvoriti neki sasvim novi oblik interakcije između neke firme i posjetitelja" - zaključio je Mate.

U svakom slučaju, svaka čast na ovoj lijepoj gesti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 16:19