MIRNA SAVIĆ

Domaća voditeljica svoju tetovažu posvetila potresu u Zagrebu: ‘Ništa ne ide po planu‘

Nina Badrić, Antonija Blaće, Nevena Rendeli Vejzović i Ida Prester samo su neke od poznatih dama koje je potres jutros naprasno digao iz kreveta, ali samo je Mirna Savić svojim statusom ovog dana razgalila društvene mreže...

Još se stanovnici Zagreba nisu oporavili od snažnog potresa u ožujku koji je odnio jednu žrtvu i napravio golemu materijalnu štetu, a jutros se ponovno u isto vrijeme zatresla metropola zbog podrhtavanja s epicentrom kod Siska. Društvene mreže užarile su se već prije svitanja, a aktivne su na njima bile brojne poznate dame koje su ipak reagirale smirenije no prije devet mjeseci.

Radijska voditeljica Mirna Savić nedavno je na ruci tetovažu posvetila svom voljenom rodnom gradu. "Plan je bio da raspuknuti Zagreb na mojoj ruci blijedi kako blijede sjećanja na proljeće, ali izgleda da ništa ne ide po planu ove godine”, piše na Instagramu Massimova kći koja je nedavno donirala odjeću ženama koje su pretrpjele potres u Gornjoj Dubravi i Čučerju.

Veliko srce Massimove kćeri: Cijeli grad ju je tražio zbog geste kojom je dirnula djevojke jednog doma

Pjevačica Ida Prester, koja je uslijed potresa u ožujku bila u Beogradu, sada je napisala: "Dakle tako to izgleda. Ima šanse da opet bude, ili da odem spavati?".

Poduzetnica i voditeljica Nevena Rendeli Vejzović prisjetila se kako je njezina majka Marica u ožujku nakon potresa iz stana ponijela samo njezinu i bratovu diplomu, pa je njezin status jutros na Facebooku nekima ipak uspio izmamiti osmijeh na lice. "Sve je isto k'o i lani. Diplome su u cekeru, suprug opet ide na snimanje, nož za zombije spremljen, djeca vicu: mama to je jako ružno kad opsuješ. Samo su moji živci tanji" iskrena je bila Nevena koja je u šali dodala kako u sedam ujutro pije kavu s rumom.

Na njezin se komentar nadovezala glumica Nataša Janjić Medančić. "Meni ovaj put kroz glavu samo prolazila misao: 'Pa jel' moglo sat kasnije da odspavam još malo! Pijem kavicu u spavaćici. I nemam plan. Opet ne možemo kod nikog, opet ne možeš kod nikog. I opet ne možemo iz grada. Traume su lijepe. Otupiš", napisala je.

Pjevačica Nina Badrić izazovnom fotografijom na krevetu poručila je: "Kladim se u sve da poslije kiše dolazi sunce, a voditeljica Antonija Blaće zaključila je sve jednom rečenicom: "Dragi Zagrepčani, najte se ljutit, ali mogli smo i bez topa u 12".


ČITAJTE I:

Mala škola kuhanja Massimove kćeri: 'U plodove moje nove strasti zaljubili su se i prijatelji i moj dečko'

Mirna Savić slavi uz obitelj: 'I kroz guste oblake na trenutak proviri sunce'

Linker
18. travanj 2024 07:13