Novak Đoković
 KENA BETANCUR Afp
NOVI UDARAC

VIDEO: Đoković kažnjen nakon velikog finala! Objašnjenja nema, svi misle da je razlog na ovoj snimci

Pretjerao je prvi tenisač svijeta s izljevima frustracija, a to nije prošlo nekažnjeno.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 13. rujan 2021. 12:22

Nije uspio Novak Đoković kompletirati sva četiri Grand slam teniska turnira unutar jedne kalendarske godine. Danil Medvjedev pobijedio ga je u finalu US Opena u tri seta (6:4, 6:4, 6:4) i tako odgodio definitivni odgovor na pitanje tko je najbolji svih vremena. Da je prvi tenisač svijeta osvojio 21. GS-turnir, prestigao bi na vječnoj ljestvici svoje najveće konkurente, Švicarca Rogera Federera i Španjolca Rafaela Nadala.

Đokovića su već oplakali mediji u Srbiji, bio je sinoć i vrlo nervozan u pojedinim trenucima, a nakon izgubljenog finala saznao je i novu lošu vijest. Upravo zbog te nervoze koju je iskazivao u nekoliko navrata, organizatori US Opena kaznili su Đokovića s pet tisuća dolara na ime nesportskog ponašanja. Znamo, za njega to nije velik novac, ali više od sume koju će morati isplatiti ipak gađa činjenica da je kažnjen, što čitavom finalu daje drugu notu.

Nisu iz US Opena precizirali o kakvom se detalju radi, nisu dali konkretno objašnjenje, ali jasno je da bi to mogao biti trenutak početkom drugog seta kada je razbio reket. Tu je malo pretjerao...

Linker
22. travanj 2024 13:53