WILLIAM WEST Afp
BURNA REAKCIJA

VIDEO Medvjedev se naljutio na publiku: ‘Pokažite malo poštovanja! Oni koji to rade imaju nizak IQ!‘

Kritična je bila izjava drugog tenisača svijeta Danila Medvjedeva nakon plasmana u 3. kolo AO
Piše: SNObjavljeno: 20. siječanj 2022. 14:12

Aktualni pobjednik US Opena i prošlogodišnji finalist Australian Opena probio se u treće kolo prvog Grand Slam turnira u sezoni svladavši Australca Nicka Kyrgiosa sa 7-6(1), 6-4, 4-6, 6-2 za dva sata i 58 minuta igre, a potom je u prvoj izjavi na terenu otvoreno kritizirao navijače.

S tribina se u meču Medvjedeva i Kyrgiosa često moglo čuti 'Siuuu', što je slavna proslava Cristiana Ronalda, ali Medvjedev nije bio uvjeren u to. U prvom intervjuu na terenu sa Jimom Courierom Medvjedev je upitan za komentar, ali kako nije mogao čuti pitanje burno je odreagirao.

"Ljudi, ne čujem ga ništa. Pokažite malo poštovanja prema Jimu Courieru, on je osvajao ovaj turnir. Ako nekoga poštujete, poštujte njega. Pustite ga da govori", rekao je Medvjedev.

Kako se Medvjedev požalio na publiku pogledajte OVDJE.

Pokušao je Courier objasniti da publika ne negoduje protiv njega, već da imitira Ronalda.

U kasnijem razgovoru s Matsom Wilanderom Medvjedev nije skrivao razočaranje.

"Nisam ljut, nego razočaran. Normalno je da svi iskuse to kada igraju protiv domaćeg favorita i to protiv Nicka. Ali bilo je puno trenutaka na mom servisu poslije promašenog prvog servisa kada su ljudi navijali kao da sam napravio dvostruku pogrešku. Nisu to radili svi, ali oni koji jesu imaju nizak kvocijent inteligencije", zaključio je Medvjedev.

Linker
20. travanj 2024 15:14