Andrew Harris
 DAVID GRAY
ŽESTOKI NAPAD

‘Kakav sebičnjak! Klasični Federer, ništa čudno za njega!‘: Tenisač se obrušio na slavnog Švicarca

Mnogima je u tenisu teško preživjeti dok natjecanja stoje, pa se rađaju ljutnja i bijes...
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 30. svibanj 2020. 10:28

Osim tu i tamo pokojeg turnirčića na nekom udaljenom mjestu, bez sjaja, blještavila i glamura koji ga prate, tenis praktički potpuno miruje. Igralo bi se već i u Roland Garrosu, planirao bi se travnati dio sezone, ali virus zvan korona nije dao. Sezona stoji još od samih njenih početaka, jer sredina ožujka poslala je sve sportaše na prinudni dvomjesečni odmor.

Sad dok u bijelom sportu sve počiva, javljaju se razne struje u redovima igračica i igrača. Jedni bi igrali, jer drugačije ne mogu preživljavati u sportu koji je poprilično surov prema onima koji u njemu nisu među sto ili dvjesto najboljih. Jednima se pak to ne sviđa, neki zazivaju nešto treće. A ima i onih koji napadaju velikane. Verbalno, naravno.

Roger Federer je izjavio da ne želi igrati tenis u dvoranama i na terenima gdje nema gledatelja u publici. Legitimno, njegovo je to pravo, a iza takve rečenice stali su mnogi. Ne i nižerangirani australski tenisač Andrew Harris.

- Kakva sebičnost s njegove strane. Ali, to je klasični Federer, ništa čudno od njega - rekao je 26-godišnji Harris na Twitteru.

Naravno, tenisači ovise o igranju turnira, ali brojni teniski fanovi ipak drže mišljenje da bi se sve trebalo vratiti samo onda kad za to budu stečeni sigurni epidemiološki uvjeti.

Linker
23. travanj 2024 13:46